tiistai 4. heinäkuuta 2017

Go FlaMinGo! Rippikortti pojalle

Pinkkiä ja kukkia nuoren miehen  korttiin


Tropiikki-teemainen rippikortti meni veljenpojalle. Nuorelle miehelle rippilahjan keksiminen voi olla vaikeaa, mutta joskus ne ideat tippuvat suoraan syliin. Tätä korttia koristavat palmut ja peikonlehdet. Arvaa mitä hankittiin lahjaksi?


Keltaiset silkkipaperin palaset löysi Kesäheinä paperilaatikosta ja olihan ne myös lisättävä korttiin. Tytöt ovat kyllä parhaimmat inspiraattorit askartelussa. Yksiväriset paperit olivat pitkään odottaneet sopivaa kohdetta. Onneksi niihin saa väriä vesiväreillä. 

Laitoin käteni askartelulaatikkoon ja toivoin että käsiini osuisi joku piste ii:n päälle. Löytyihän se! 


Veljenpojan rippijuhlat lähestyivät ja mietin millainen olisi kiva kortti nuorelle miehelle. Minulle tuli sellainen tropiikin kuuma kesä mieleen ja halusin sen tuoda mukaan korttiin. "Ku kesät on kuumempii ja viikkorahat on suurempii"-tyyliin.  Tämän kesän juttu on ollut palmunlehvät ja peikonlehdet. Niitä on  näkynyt joka puolella ja olihan ne myös saatava korttiaskarteluun.  Oikeastaan yhdistin korttiin kaikki suosikkijuttuni: vesivärimaalailun, viidakkoteeman, flamingon, mintun vihreän ja Rifle-paperin kukallisen lahjapaperin.  Lahjapaperia sain lisää Harjunpaperista, joten sitä jäi vähän yli vitriinin tuunauksesta. Sattuipa sopivasti!
Flamingo syntyi ihan sattumalta, kun aloin hahmotelman päälle lisätä vesiväriä. Liimasin linnun taakse aaltopahvia ja leikkasin kortin keskipisteeksi.
Kukkia tasapainottamaan ostimme lahjaksi GeeTeen hylsysarjan ja ruuvimeisseleitä. Korttiin kirjoitimme jotenkin niin, että: " tässä avaimet ainakin osaan tulevaisuuden vastoinkäymisistä".    Ajatuksena, että työkalut kestävät eliniän ja ne ovat sitten valmiina korjaushommia varten. Vähän kuin olisi ollut apuna jo etukäteen.

Mietin, että olisi pitänyt varmaan maalata työkaluihin värimerkki, jotta omat työkalut löytää sitten helposti, kun poikien kesken rassataan mopoja tai autoja.


Peikonlehden leikkaus on helppo leikataan vain sydän, käännetään se toisinpäin ja leikataan sen keskiviivaa kohti koloja. Palmunlehvän saa leikkaamalla lehden malliin soiroja jotka sitten terävöitetään. Leikkasin ylimääräisiä lehtiä myös paketin koristeeksi. 


Tämä vesiväriteos meni kortin toiselle puolelle ja sen maalasi taiteilijaksi aikova Pieni. Hän odotti rippijuhlia kovasti ja odotukset palkittiin moninkertaisesti! Vielä tänäänkin hän muisti miten sai pomppia trampoliinilla, ihana koira, jäätelöä ja paljon kavereita. Oli ihanat juhlat minustakin kaikin puolin! Onnea vielä nuorelle miehelle ja koko perheelle! Onko teillä rippijuhlia tulossa? Mitä aiot viedä?


Jää ihmeessä seuraamaan blogia! Jos blogi ei ole vielä tuttu, niin täällä blogit.fi:ssä klik on helppo selata menneitä juttuja. Ajatella nyt jo 400 postausta koossa. Varmasti löytyy jotain ihanaa ja helppoa lomalukemista! 🌹💕💜 🍹🍍
Kurkkaa Papun Alet nyt oli kankaitakin puoleen -50% ja ihania vaatteita! Klikkaa Papulle tästä! 


16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Nelli! Tämä pirskahteli jo heti kun ajatus tuli päähän :)

   Poista
 2. Love The Article .... you can also post the article in English for readers like us :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! 💖🌸 I know that translation button wont be the same like real text, but I need my time for doing these lovely things.. I hope that translation button helps a little! ->

   Poista
 3. Oi, aivan älyttömän hieno kortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Kiva että tykkäät! Tämmöistä en ole itsekään nähnyt ihan samanlaista :)

   Poista
 4. Upea värikäs kortti, kiva kun jaksoit nähdä vaivaa sen eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Tykkään myös. Pitäisi varmaan antaa enemmän aikaa, kuin mitä korttiin laittaa. Toivottavasti "olet tärkeä"-ajatus kuitenkin välittyy.

   Poista
 5. Aivan tajuttoman upea kortti! WAU! Ja hyvän lahjankin keksitte; tarpeeseen tulee varmasi ennemmin tai myöhemmin elämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niin uskon myös, että työkalut tulevat joskus tarpeeseen. Itselle tuli joskus nuorena hyvin aikuinen olo, kun sai jotain aikuisten omaa jonka veisin omaan kotiin joskus.

   Poista
 6. Hieno kortti! Lahjakin kuulostaa tosi kivalta! Pitääpä laittaa itselle muistiin vastaavien juhlien varalle. Tosin tänä vuonna meillä ei ole rippijuhlia tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että tykkäät myös kortista. Olen kovin iloinen, että siitä tuli näinkin hyvä. Nuorille on välillä vaikeaa keksiä lahjaa. <3

   Poista
 7. Siis ihan super hieno kortti!♥ Pitäisi varmaan munkin väsäillä kortit itse, sillä kaapeissa lojuu todella paljon kaikkia askartelutarvikkeita. :D Todella hyvän ja varmastikin tarpeellisen lahjan keksitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askartelutarvikkeita on hyvä pitää jemmassa, jos vaikka tulee inspiraatio. Kun tekee yhden, niin sitten tekee mieli taas tehdä lisää. Tosin se vie kovasti aikaa. Kiitos!

   Poista
 8. Kaunis kortti, tosi hyvä idea mun mielestä! Mä tykkään itsetehdyistä korteista, niissä on se tunne ja ajatus eniten mukana. Kunpa itsekin osaisi tehdä... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä korttia oli hauska tehdä ja kiva antaa myös lapsien osallistua, vaikka se tietää lisää sotkua. Minäkin toivon aina että lämpimät ajatukset siirtyvät jos tekee korttia tai käsityötä toiselle. Kyllä varmaan osaat :) itse ajattelen vaan että se on just mun tekemän näköinen, ei ehkä siistein, mutta ihan mua.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡