keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kauniita hääkutsukortteja, photobooth ja unelmahääpuku

Tässä lisää saalista Tampereen häämessuilta!


Ihastuin messuilla kauniisiin kukallisiin hääkutsumalleihin. 

Onkohan ankkurit vähän liikaa meriaiheisissa hääkutsuissa? Tumman sininen yhdistettynä noihin tyylikkäisiin kutsuihin voisi olla kaunis yhdistelmä.  


Turkoosi on myös ihana väri hääkutsuissa.

Hääkutsut ovat se ensimmäinen suuri kysymys häitä suunniteltaessa. Millaiset hääkutsut olisivat kauniit ja pitäisikö ne tehdä itse vai tilata?  Tampereen häämessuilla oli esillä kauniita hääkutsuja ja pysähdyin niitä ihailemaan ja ottamaan valokuvia. Tajusin että kutsuissa oli jotakin tuttua ja käännyin katsomaan minkä yrityksen kojulla kuvailen. Totta tosiaan osasto oli Now&Foreverin ja firma oli minulle ennestään tuttu ja olihan se kaunis art deco-kattaus heidän käsialaansa. Melkein tilasin kutsut netistä häihimme, mutta kaaso sai  minut käännettyä tekemään kutsut yhdessä. 

Ihastuin nyt uudelleen  boheemeihin kukallisiin hääkutsumalleihin ja ihanaa että löysin jotain meriaiheista myös häitään suunnittelevalle Liinalle.  Näitä kauniita painettuja kutsuja on nähty vuorollaan eri hääblogeissa ja ovathan ne todella upeita. Mietin näitä kortteja katsoessani, että kannattaako käyttää aikaa kutsujen tekoon ja yrittää sillä säästää? Askartelutarvikkeet ja niihin käytetty aika maksaa jo itsessään paljon. Miten helpolla olisimme päässeetkään painamalla tilaa nappia, mutta toisaalta itse tehdyllä kortilla voi lähettää myös palan tunnetta mukana.

Olihan siellä messuilla muutakin. Löysimme messuilta myös serkkuni unelmahääpuvun! Se sopisi hänelle mielettömän hyvin. Pitäähän pukuja päästä hiplaamaan vähän, että pääsee edes vähän häätunnelmaan. Otin kuvan vinkiksi serkkuni poikakaverille, tämmöinen mekko olisi sitten kiva!  

Kävimme lopuksi kuvauttamassa itsemme ihan oikeassa photoboothissa. Oi vitsi miten helppo tapa järjestää kuvaus juhliin ja kuvat saa vielä heti mukaan. Meidän kuvista tuli niin hauskoja!  

Serkkuni löysi unelmapukunsa Muotitalo Tyynelän osastolta.



Hääpukutrendinä on edelleen leveät tyllein kohotetut helmat ja prinsessamainen yläosa. Näinköhän tämän puvun jo Jyväskylän häämessuilla? Kyllä näin se löytyy myös täältä



Messuilla oli esillä automaattinen photobooth-laite
joka tulostaa kuvat mukaan. Olipa hauskaa!
Meidän kuvat ovat myös tuon firman Facebook-sivulla. Hih! 



10 kommenttia:

 1. Kyllä! Kutsukortit ovat kauniita, teidän kuvat hauskoja ja tuo hääpuku tosiaan ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain noista kutsukorteista ihanan inspiraation. Tänään ollaan askarreltu ystävänpäiväkortteja oikein urakalla. Meillä oli kyllä mukavaa messuilla, vaikka ei kummallekkaan häät ole ajankohtaista. Voihan noita unelmia kerryttää takaraivoon, kun se hetki joskus koittaa. Niin tuo mekko on kyllä aivan ihana!

   Poista
 2. Kauniit kuvat erilaisista hääkutsukortti vaihtoehdoista, kukalliset kutsukortit ovat ihania. Serkkusi unelma hääpuku hienostunut, helmikirjailuineen. Veikeät photo booth kuvat, kävinpä äänestämässäkin. ;) Onnea kilpailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kävit äänestämässä ;) Niin on aivan ihania nuo kukkakortit. Minusta tuntuu että unelmamekko ehtii vaihtua vielä moneen kertaan, mutta onhan se ihanaa käydä hiplaamassa hääpukuja. Messuilla oli myös ihania juhlapukuja ja kenkiä myynnissä outletissä. Melkein lähti 10 juhlakengät mukaan.

   Poista
 3. Oi kiitos! <3 hih, mietin kanssa ihan samaa, että onko ankkurit liikaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ainakin merihenkinen. Tummansininen värinä on kyllä tyylikäs luonnonvalkoisen kanssa. Jos tausta ja kansi olisi tummansinistä ja sisällä tuommoinen "Peter Ström" -tekstilappu.

   Niin tuolla sivulla oli tämmöinen ja siihen saisi tummansiniset tekstit. Aika ihana tyylillisesti: http://shop.calligraphen.fi/fi/artiklar/ivory-princess-kutsukortti-2.html



   Poista
 4. Upeita kutsuja! Itse tykkään kovasti noista painetuista, vaikka itse askartelija olenkin. :D
  Upean puvun löysitte! <3
  Todella hauskoja kuvia ootte räpsineet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo painetut ovat aika upeita ja nuo kortit antoivat lisää askarteluinspiraatiota. Olen oppinut teiltä niin paljon korttiaskartelusta! Kiitos!

   Poista
 5. Ihania kutsuja! Oih, voisikohan sitä mennä joka vuosi naimisiin (saman miehen kanssa)? Mä haluisin päästä näpertämään kutsuja ja miettimään koristeita. Ja sovittamaan pukuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin voi, huoh! ♡ Onneksi nyt voi tyydyttää korttiaskartelun tarpeen ystävänpäiväkortteihin. Täytyy muuten tunnustaa että en ole koskaan sovittanut pukua hääpukuliikkeessä, se olisi kyllä hienoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡