sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Nyt on suklaafondue arvottu!

Oi, oi,  oi! Nyt lähtee mitä makein palkinto voittajalle! 


Suklaafondue-laitteen arvonnan voittaja on nyt selvillä! Nyt yksi onnellinen pääsee herkuttelemaan suklaassa dipatuilla herkuilla. 


Pieni toimi onnettarena.


Meillä oli pieni onnetar arpomassa mitä makeinta palkintoa ystävänpäivän kunniaksi! Blogiarvonnan palkintona oli e-ville.comin lahjoittama suklaafondue-laite!

Arpoja yhteensä 159 kappaletta ja tein söpöt laput pienen fortunan arvottavaksi. Hauskan arvonnasta teki, kun pieni matki käsillään ja "Pumm"-huudahduksillaan näkemäänsä ilotulitusta. Se toi arvontaan oikein juhlan tuntua. Pieni taisi olla oikein tyytyväinen tärkeään tehtävään.

Muumipurkki toimi hienosti arvontamaljana ja pieni  erotteli lappuja ja ojensi niistä minulle yhden. Arvassa oli numero 69 ja arpa kuului Facebook-sivun tykkääjälle Anskulle! Olipa ihanaa tehdä hänet iloiseksi yllättävästä voitosta! Laitoin hänelle viestiä ja sieltä vastasi nopeasti takaisin onnellinen voittaja.

Olisin halunnut, että teistä jokainen olisi voittanut tämän hienon laitteen, mutta nyt palkintoja oli vain yksi. Kiitos kaikille osallistumisesta ja hienoa että teitä oli niin monta!

Jos arvonta herätti halun saada suklaafondue-laitteen oman kotiin, niin sen voi tilata verkkokauppa e-ville.comista. Hintakin on vain huimat 25,95 e. Verkkokauppa e-ville.com toimittaa Kiinassa valmistettuja edullisia tuotteita ja palvelee asiakkaitaan suomeksi ja Suomesta käsin turvallisesti.  Osa tuotteista löytyy Suomen varastolta ja osa tulee suoraan tehtaalta.  Tuotevalikoima on laaja ja kauppa on täynnä kiinnostavia vempaimia. Oma kiinnostus heräsi ainakin  valokuvaustarvikkeisiin ja action-kameroihin. Kiitos e-ville.com!


Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille!

Meidän suklaafondue pääsee "akkojen juomajaisiin" ensiviikonloppuna. Ihanaa on päästä viettämään tyttöjen iltaa.  Mitähän hyvää dippaisi suklaaseen?6 kommenttia:

 1. Mmm suklaafondueta! Tehtiin itekin tos yks päivä ja oli muuten hyvää ja hauskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi! Onneksi on kohta taas herkkupäivä. Mitä hyvää te dippailitte? Mietin että jotkut keksit voisivat olla ihania. Nami!

   Poista
 2. Oops, i missed the contest!=( Great find, this fondue device promises lots of fun at the party! And the little one seems to be enjoying her important mission! ;)

  VastaaPoista
 3. Hi Zara! I'm sorry that you missed it. But you can do the fondue in every pot what keeps chocolate warm.Thank you! Yes, My little one is so cute little helper.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Pieni oli niin tomera. Onnittelut varmaankin menevät tätä kautta perille.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡