torstai 17. maaliskuuta 2016

Häämusiikkia huomenna Jyväskylän Taulumäen kirkossa

Huomenna pääsee kuulemaan häämarsseja



Jyväskyläläiset morsiamet huomio! Huomenna 18.3.2016 on häämusiikki-ilta Jyväskylän Taulumäen kirkossa klo 18.30. Sinne olisi ihana mennä fiilistelemään häämarsseja ja häihin sopivia säveliä.

Minulta meinasi ihan unohtua huominen häämusiikki-ilta. Olin laittanut onneksi kalenterin hälyttämään.  Sain pienen flyerin häämusiikki-illoista Jyväskylän häämessuilta. Jos huomenna on kiirettä ja häämusiikkia pitäisi päästä kuuntelemaan, niin ottakaapas kalenterit esiin.  Seuraava häämusiikki-ilta on sitten myöhemmin keväällä 12.5.2016 klo 18.00 Kaupunginkirkossa. 

Näitä häämusiikki-iltoja järjestetään eri seurakunnissa eri aikaan. Kannattaa kurkata seurakuntien tapahtumasivuja, milloin teidän kaupungissa häämusiikkia esitetään. Onneksi häämusiikkiin voi tutustua myös YouTubessa Helsingin seurakuntien Häämusiikki soi! -kanavalla.

Käykääpäs kurkistamassa myös "Harjun iltasoitto" eli " Laulu synnyinseudulle" se sopii hyvin myös laulettavaksi tai soitettavaksi kirkossa. 

2 kommenttia:

 1. Olisipa ihanaa päästä tuollaiseen tilaisuteen, vaikka häät onkin jo pidetty. :)
  Kiitos kommentistasi tänään! Vau, oletko sinä myös lintuharrastaja? Minä toivoinkin, että linnut olisivat olleet jotain haukkoja, kun ne näyttivät niin isoilta ja komeilta, mutta monesti "haukkani" ovat vain variksia... :)
  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ehkä siinä on joku hulluus saada kyyneleet silmiin kuultuaan tutun häämarssin uruilla soitettuna. Ole hyvä! En ole lintuharrastaja, mutta meidän perhosmies on. Kysyin häneltä. Nyt hän sanoi että se voisi olla todennäköisemmin hiirihaukka, koska epäilee ettei mehiläishaukat eivät ole varmaankaan vielä Suomessa. Aurinkoista viikonloppua! Nyt kannattaa pukea kunnolla päälle, vaikka aurinko paistaa niin tuo kylmä viima on salakavala.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡