maanantai 4. tammikuuta 2016

Dollcake-mekko morsiusneidolle tai pienelle prinsessalle

Ihastuttavat röyhelömekot pienille tytöille


Tässä meidän pienelle prinsessalle ostettu synttärimekko. Kauniit röyhelömekot ovat aivan ihastuttavia pienille morsiusneidoille. Tämä Dollcake-mekko on ostettu Hienohelmasta.


Facebookin hääryhmissä on juteltu pienien morsiusneitojen puvuista ja omia suosikkejani on Dollcaken röyhelöihanuudet. Hienohelmalla oli myymälä kesällä lähellä Jyväskylää ihan Nokkakiven huvipuiston vieressä. Kävimme  huvipuistoretkellä vilkaisemassa ihanuuksia ennen pienen synttäreitä. Tietenkin mukaan tarttui yksi prinsessamekko, joka oli sitten päällä myös yksivuotissyntymäpäivillä. Pieni muuttui prinsessaksi saadessaan röyhelömekon ja pienen helmitiaran ylleen. Hän oli aivan ihastunut mekkoonsa ja tiarakin pysyi hienosti päässä. Täytyy kokeilla mahtuuko mekko vielä päälle, sillä kohta minullakin on synttärit. Pitäisiköhän järjestää prinsessasynttärit ihan itselle? 


Olen antanut tämän postauksen odottaa, sillä tuossa kesämyymälässä ei ollut juuri asiakaspalvelua. Ehkä kesän  mittaan mekkoja oli käynyt ihastelemassa, niin moni ettei myyjä enää vaan jaksanut.  Ei hän sitä aina jaksa! Onneksi löysimme ihanan mekon!

Nyt kaivoin postauksen esiin, kun kävin kurkistamassa Hienohelman alennusmyynnit ja muistin pienen ihastuneen ilmeen mekkoonsa, joka on kaupan etusivulla. Nettikaupassa on nyt paljon pitsisiä suloisuuksia alennuksessa ja onhan se ihanaa olla välillä hieno. Onneksi nyt minulle riittää pelkkä ihastelu!

Lisää juttuja morsiusneidon pukeutumisesta löytyy täältä

Syntymäpäivistä ei montaa kuvaa jäänyt muistoksi, sillä äidillä oli kiire touhuta katastrofikakkujen kanssa. Onneksi syntymäpäivät olivat aivan ihanat pienenkin mielestä.


Ihana pienen prinsessan Dollcake- röyhelömekko odottaa kaapissa juhlia.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kata Maria! En olisi raaskinut millään, mutta sydän taas niin heltyi. Pieni oli ihana kun se nosteli helmojaan prinsessatyyliin.

   Poista
 2. Ihania prinsessaröyhelöitä!
  Pienet eivät varmasti välitä siitä ovatko kakut tavallisia vai katstrofikakkuja. Minusta kakku näyttää kyllä oikein hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet saivat silloin melonikakkua, se ei ollut niin katastrooffi. Tuo kakku oli varakakku, jonka kokosin juuri ennen kuin vieraat tulivat.

   Eikö olekin ihania röyhelöitä, voi kun saisi itselleenkin yhtä ihanan mekon?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö olekin! Pienenä olisin halunnut juuri tuollaisen, niin ja ponilinnan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on :) Ihanaa kun voi leikkiä nämä prinsessajutut uudellee. Mitenköhän saisi tuollaisen tehtyä itselle?

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡