sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Onnittelukortti uuteen kotiin Washi -teipillä

Askartelukipinä jatkuu!

Askartelin hauskan koirakortin. Washi-teipillä sai aikaan hauskan talon ja valmiiksi kuvioidulla paperilla saa valmiiksi kauniin taustan kortiin. 

Jotta kortti ei olisi niin mustavalkoinen väritin yhden kukan punaiseksi.



Käytin kirjaimissa aakkosleimasimia. Valkoinen leimasinväri oli miltein olematon ja liian siisti mustalla pohjalla, joten korjailin sitä vielä valkoisella maalikynällä.


Paperiaskarteluhaasteena oli washi-teipit. Omista kätköistäni löytyi tasan yksi rulla kuviollista koristeteippiä, jonka aiheena oli matkustelu. Kokeilin nyt washi-teippiä ensimmäisen kerran, ja pitää kyllä sanoa että askartelu tehty helpoksi teipin kanssa. Teippejä on saatavilla mitä erillaisempia värejä ja kuvioita ja miksei teipeillä voisi askarrella kauniit kutsukortitkin. Ainakin teippien mahtava kuviovalikoima ei ole esteenä.

Nyt askartelu  aiheena oli onnittelukortti Pikkuleijonan perheelle, jotka muuttivat naapurista uuteen kotiin. Aika hiljaista on ollut.

Päätin taas kerran askarrella kätevän korttipussin ja lähdin hahmottelemaan siihen jotakin aiheeseen sopivaa. Tein teipistä talon laudoitusta liimaamalla pätkiä silkkipaperin päälle ja sitten sotkin liiman, maalin ja paperisilpun kanssa useamman tunnin. Leikkelin korttiin vielä vapaalla kädellä koiria, jotka pomppivat lumihangessa. Kortti oli helppo koota kuviollisen paperin päälle ja niistä onkin helppo saada aikaan kaunis kortti.

 Nyt kun viimein tajusin kuvioteipin mahdollisuudet, niin tuli kumma himo saada rullia lisää. Niitä löytyy kivasti täältä. Kävin eilen hamstraamassa askartelutarvikkeita ja juuri noita kuviopapereita Suomalaisen Kirjakaupan aleesta, niin en ihan heti lähde teippejä ostamaan.


Sitten vähän tylliä ja nappeja. Maalasin valkoisella akryylimaalilla hieman kuviopaperin reunoja.

Tämmöinen korttipussi siitä tuli! Aika ihana eikö?

Haasteet: Paperiaskarteluhaaste, Rubber Dance -haaste

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Kun yöllä tekee ei aina ole varma aamulla mikä sieltä lopulta tuli :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kata Maria! Oli kiva tehdä välillä jotakin mustavalkoista. Aika raikas.

   Poista
 3. Varmaan on kiva antaa ja saada noin hieno itsetehty lahja, muistoksikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaan mitä saaja tykkää. Täytyy keksiä vielä jotain sisälle pussiin.

   Poista
 4. Kortistahan tuli aivan ihana <3 Suosittelen muuten kurkkaamaan ebayhin, sieltä saa washi-teippiä parhaimmillaan 1€/10kpl ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sofia! Kiitos! Me ollaa muuten juteltu noista teipeistä aikaisemminkin ja mulla oli joku syy miksi niitä en ole ostanut.. Nyt se syy palautui mieleen. Hihh! Kiitos muistutuksesta! ♡♡

   Poista
 5. Awesome card with so many cool details! Thank you so much for joining our January challenge. Nice to see you there! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Bibi! Thank you for your kind words! It was nice to participate your challenge. Thank you for this inspiration. Maybe we see again!

   Poista
 6. Nuo pikkukoirat ovat aivan ihania. Onnea Rubber Dancen arvonnassa :)
  Minulla on ollut joitain halpoja washi-teippejä jotka ei pysyneet kiinni missään, siksi harrastan vain teippitarhan teippejä... tosin niitäkin ihan liian harvoin!
  Kristiina DT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä nyt tunnustaa oliko tuo teippi Washi-teipin. Voitin teipin paperiskarteluhaasteen arvonnassa. Taitaa olla vielä ainokainen. Kyllä tuo teipin testaus avasi silmäni. Näin ihania pitsiteippejä, joita voisi käyttää paljon herkempiinkin kortteihin ja saa nopeammin valmista. Tosin edelleen menee monta tuntia harrasta askarteluaikaa. Kiitos! Oli kiva että jätit viestiä! Toivottavasti onni suosii! Sinulla oli todella tyylikäs kortti!

   Poista
 7. Wonderful. Love all the black and white patterns and your little red flower. The animals are so sweet. Thanks for joining the Rubber Dance challenge. Hugz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you ionabunny! This time it was nice to make something black & white. I glad you liked it!

   Poista
 8. A beautiful piece of art! Thanks so much for joining our challenge at *RUBBER DANCE STAMPS*

  Majo - DT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you! I'm so happy that i could join this challenge. I have seen so many beautiful ways to use stamps here and got inspiration. I'm very impressed.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡