torstai 7. huhtikuuta 2016

Glamouria ja art decota H&M :ltä

Loppuunmyyty Concious Exlusive -mallisto tuli kauppoihin tänään. 


H&M Conscious Explosive-mallisto myytiin miltein loppuun sen julkaisupäivänä. Mallistossa oli mukana kolme hääpukua. Onneksi on vielä pieni mahdollisuus ostaa tämä liehuva helmainen mekko omaksi.  Kuva: H&M


Malliston printeissä on käytetty inspiraationa vanhoja maalauksia. Kuva: H&M

H&M:n verkkokauppaan tuli tänään upea historiallista loistetta sisältävä Concious Exlusive-mallisto, jossa oli mukana kolme hääpukua. Mallistossa on haettu inspiraatiota kolmelta eri vuosisadalta ja se näkyy materiaaleissa ja printeissä. Haaveilin ylellisestä liehuvahelmaisesta iltapuvusta ja kauniista takista, mutta tämän kesän juhliin ne eivät olisi minulle mahtuneetkaan. Katselin neljän jälkeen verkkokaupan tuotteita ja kaikki malliston mekot ja takit  (kivat) olivat jo loppuunmyytyjä. Olipas suosittu mallisto tosiaan!

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen. Vielä on pieni mahdollisuus saada oma suosikki mallistosta tilattua, sillä kuten aikaisemminkin osa tänään tilatuista tuotteista palautuvat takaisin verkkokauppaan.  Tiedän, eikö meistä jokainen ole tehnyt joskus hätäisiä päätöksiä ja kantanut paketteja asiakaspalautukseen? Minkä sille voi jos paketin tullessa kotiin vaate ei enää näytä samalta, kuin se oli siinä kuvassa mallin päällä. 

Olen tehnyt löytöjä H&M:n rajoitetuissa mallistoissa, vaikka tuote olikin loppuunmyyty. Tosin onnistuminen vaatii kärsivällisyyttä, onnea ja päivittäisiä käyntejä verkkokaupassa. Kärsivällisyys saatetaan jopa palkita, sillä joskus tuote saattaa palautua kauppaan jopa alehintaan. Onnea metsästykseen!Tämä silkkisekoitteinen Jakardi-takki henkii menneitä aikoja ja se olisi todella näyttävä kesän juhlissa. Kuva: H&M

Tämä pusero ja hame sopisivat hyvin morsiamen juhlintaan häiden jälkeen, kun on aika riisua hääpuku ja lähteä radalle. Kuva: H&M


Kauniisti kirjailtu mekko tuo mieleen freskot. Kuva: H&M

Voisitko kuvitella astelevasi alttarille H&M:n hääpuvussa? Kuva: H&M

6 kommenttia:

 1. Ei ole ihan mitään perus H&M settiä, on kyllä erilaisia mutta kumminkin hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin. Noissa oli käytetty silkkiä ja pellavaa. Ainakin oli materiaaliin panostettu ja hinnat sen mukaiset. Tuo takki himoittaa edelleen.

   Poista
 2. Oisko Victorian viime vuonna häissä nähty puku innoittanut myös ihmisiä ostamaan noita!?!? Mutta todellakin ne on kyllä kauniita ja ei kyl mitää perus h&m:ää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin! Unohdin ihan sen Victorian puvun. Se oli kyllä upea! On kyllä ihan hienoa että tekevät vähän erilaisen malliston välillä. Kaikkihan noista ei tykkää, mutta ei kai rajoitettua mallistoa ole kaikille tarkoitettukaan.

   Poista
 3. Hienoja leikkauksia ja kiinnostavia kankaita, mutta väreihin en ole kovin ihastunut - en haluaisi hääpukuuni ruskehtavia sävyjä.
  Hyvin voisin kuvitella astelevani alttarille H&M:n hääpuvussa. Pidän erityisesti alimman kuvan puvusta, tosin tuollainen kaulus pukee vain todellisia joutsenkauloja, jos heitäkään. :)
  Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta! Kaunista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuossa on se vuosidan vaihteen pitsityyli kauluksineen. Kumman paljon on tullut taas noita poolokauluksia joutsenkauloille, tosiaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡