perjantai 1. huhtikuuta 2016

Hys! Kerron teille salaisuuden!

Odottelemme haikaran vierailua.

Odotuksen hiljaiselo on viimein päättynyt sen ollessa puolivälissä. Loppukesällä meillä tulee lisää pieniä varpaita ihasteltavaksi.


Maha kasvaa kokoaan. Löysin ihanan raitamekon Vilan mekkoaleesta.  Raita kuulema kaventaa ja mekko antaa hyvin periksi. 


Ihanaa, ihanaa! Uskallan viimeinkin tulla ulos kaapista kasvavan mahani kanssa. Tänään viimein uskaltauduin, sillä niin moni kanssasisar on kertonut Facebookin päivityksissä myös odottavansa perheenlisäystä.

Olen ollut asiasta hissukseen ja toivonut, että aika kuluisi vain nopeasti. Olo on ollut hyvä, joten välillä olen melkein unohtanut koko asian. Nyt ollaan jo puolivälissä odotusta ja viimeinkin on jo ihan oikeita raskaustuntemuksia. Pieniä potkuja tuntuu aina ruoan jälkeen ja välillä masussa on hikka. Ylämäkeä en jaksa mennä enää yhtä reippaasti puuskuttamatta. Mutta voi sen laittaa lorvikatarin piikkiin myös. Mielihaluna on nyt salmiakki, mutta sehän on tietty kiellettyjen listalla. Venäläisen sanonnan mukaan sokerin himoitseminen tietää tyttöä ja suolaisen poikaa. Mitenköhän tuon  nyt salmikin kohdalla tulkitsisi? 

 Pieni on innoissaan vauvoista. Olemme hänelle kyllä kertoneet, että meille tulee vauva, mutta tosiaan pienelle asiat mitkä eivät tapahdu nyt heti tuntuvat aika vaikealta käsittää. Meillä on alkanut nukkevaihe, sillä nyt jo pieni haluaisi ottaa jokaisen vauvan syliin ja hoitaa. Omaa nukkea pienellä ei vielä ole. Perhekahviossa on jo kovasti harjoiteltu nuken rattaiden työntöä ja nuken syöttämistä tuttipullosta. Ai jai!
   
Blogiin tämä odotus on jo vaikuttanut, sillä varmasti vauvakuumeestani on ollut pieniä "vivahteita" näkyvissä. Oikesti nyt tekee vain mieli askarrella vauvajuttuja ja rakentaa pesää ja kirjoittaminen  on jäänyt vähemmälle. En myöskään ole jaksanut askarrella tai kirjoittaa öisin, nyt olen tarvinnut kunnon yöunet ja sen päälle vielä pienet kauneusunet päivällä. Hih ja tämä varmaan kertoo myös miksi minusta on ollut kuvia vähemmän blogissa. 

Kävin tänään vaunulenkillä kurkkimassa uuden asunnon ikkunoista miltä siellä näyttikään. Nyt on vähän helpompi miettiä tulevaa, kun tietää että on isompi katto tulossa pään päälle. Ihanaa aikaa!

Ihan mukava kirjoittaa tänne viimein ihan oikeita kuulumisia! Hyvää aprillipäivää!
Hih tässä on minun kesäkuntoon kampanjani! 30 kommenttia:

 1. Onnea, onnea, onnea!!! ♥♥♥
  Muista nyt ottaa rennosti ja pitää oma hyvinvointisi ja perheesi etusijalla,
  ei tosiaan saa yöllä blogia kirjoittaa! :)

  VastaaPoista
 2. Voih. Tavattoman paljon onnea. :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa! Onnea vallan mahdottomasti! Ihana uutinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tainnut mennä läpi huonona aprillipilana ;) Itse en osaa vielä oikein ajatella, muuta kuin että toivottavasti kaikki sujuu hyvin. Onneksi, odottavan aika menee kyllä yllättävän nopeasti.

   Poista
  2. Menee välillä turhankin nopeasti. :) Mä olen niin iloinen puolestasi. <3 Ja toivon, että kaikki menee hienosti loppuun saakka - ja niinhän se yleensä meneekin.<3 Iso halaus täältä. <3

   Poista
 4. Siis eikö tämä ollut aprillipila!? Hurja määrä onnea odotukseen! :) Toivottavasti pikkuinn sulattaa sydämen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Oli tämä vähän aprillipilakin, mutta kyllä täällä odotetaan ihan oikeasti haikaran tuloa :) Kiitos paljon! Sulattaa varmasti, täällä sulaa sydän joka potkulla. ♡♡

   Poista
 5. Paljon onnea ja ihanaa odotusta!

  VastaaPoista
 6. Oh, congrats! Take good care of yourself and may everything goes just fine!🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Zara! I'll try to do my best and enjoy my time :)

   Poista
 7. Onnea! Niin tulevasta perheen, kuin tilan lisäyksestäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Molempia odotetaan kovasti. Meillä muutto siirtyi taas pari viikkoa. Olisipa ihanaa jo päästä nukkumaan koko yö selällään :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡