maanantai 5. joulukuuta 2016

Blogiäidin joululahjatoiveet
Olen ollut niin kiltti, että haluaisin kasapäin lahjoja.  

Ihan vain pari pikku juttua.. ( varoitus tämä postaus sisältää mainoksia, jotka saattavat sinut haluamaan kaikkea ja tosi paljon. Jos sinulle on tullut veronpalautuksia vaara on vieläkin suurempi. Voit halutessasi linkata tämän miehellesi jos meillä on samankaltainen loistava maku. ) Haluaisin :


1Hehkulamppuköynnös ☆klik Sitä olisi siisti ihana pitää tunnelmavalona ympäri vuoden. On aika iso ero niihin 90-luvun värivaloihin. 

2Kuusisuihkuverho ☆klik   Minulle jäi päähän että kuusiverhot on saatava. 
Suihkuverhonakin kuusi on kyllä tosi kiva! Heh, joulusuihku!

3Fleecehaalari ☆klik. Tämmöinen vie kyllä voiton aamutakista ja yöpaidasta.
 Jos saisin tämmöisen kuoriutuisin siitä vasta kesän tullen.

4Those who dare to dream, must first go to sleep -taulu ☆klik. Hauska eiköhän nuo lapsoset opi pian lukemaan englantia.  
5Nyytintalo Pussilakanasetti ☆klik on ihan meidän perheen juttu. Meillä on koti täynnä muumihörhöjä. Tuo sama kuva on jo tauluna makuuhuoneessa.

6. Lämpöisissä Adidaksen "treeni"-trikoissa ☆klik  olisi hyvä käydä kaupassa, muskarissa, leikkipuistossa ja ihan missä vain missä ei pidetä Fleecehaalaria. ♡ 
Kun pöksyissä ei ole raitoja, ne käyvät melkein minkä vaatteen kanssa vaan. 
Tai no pääasia etteivät ne purista.

7Moccamasterin termoskeitin ☆klik. Lämmin kahvi olisi kyllä kova sana! 
8
Tämä Trindin kynnenvahvistaja ☆klik  yhdessä Keratiinisetin kanssa sai aikaan upeat kynnet. Tuo Pearl on myös värinä upea! Trind Keratiini kynsienhoitosetillä ☆klik saisi pyllypyykissä vaurioituneet kynnet kuntoon.  Ajatella, käytin näitä ennen häitä ja jotkut luulivat että minulla oli rakennekynnet.

9. Ainut huonopuoli Espritin untuvatakeissa ☆klik on, että ne ovat lähes ikuisia.
Minulla on kolme hyvää vanhaa untuvatakkia kaapissa, mutta onhan tuo ruskea ihan super ihana! Joulun tärkein viesti voisi olla pidä rakkaasi lämpimänä. ♡♡♡

10Honor 8 ☆klik  Tämä on jo vähän liikaa mutta siinä on 8 megapikselin selfiekamera! Tämä kelpaa vaikka olenkin elektroniikkanatsi. Luen kaikki arvostelut ja vertaan ominaisuuksia ennen puhelimen valintaa. Joskus on pakko kuvata puhelimella ja silloin kameran on oltava hyvä! Tässä hinta ja laatu kohtaa!

11Käsin kudottu puuvillamatto ☆klik.  Olisipa ihana matto olohuoneeseen lasten leikkimaton sijaan. Tällä saisi vallattua osan olohuoneesta aikuisille.
Keittiöpyyhekin olisi kyllä aika kova juttu! 

Tämä lahjalista on koottu Elloksen tuotteista ja sisältää mainoslinkkejä.  Postaus on koottu myös miehelleni ideakuvastoksi. Hyvää joulua rakas.  

Muista käyttää alekoodia: 345733

Sillä saa 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.


2 kommenttia:

  1. Siinä on kyllä iso kasa lahjoja. Minulla oli vain neule, saapikkaat ja rikkoutuneen cappuccinokeittimen tilalle uusi keitin ja kaikki mulla on nyt :) Ehkä teen vielä jotakin jos saan aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tuo oli se kuvasto, ei lahjalista ;) vinkkejä miehelle. Joskus tein samanlaisen kuvaston, mutta en saanut lahjaksi mitään siitä. Mutta oli sitten pitkin vuotta tullut hankkineeksi itse samoja juttuja joita oikeasti halusin. Täytyy kyllä miettiä uudestaan noita haluamisia, ehkä paras olisi joku aineeton lahja. Ihana olisi päästä parturiin ja kulmakarvanyppäykseen.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡