tiistai 11. heinäkuuta 2017

Vimman Pandaperhe ja raskausmekko?

Ompelin Vimman  kankaasta  jokapaikan mekon lempimekon kaavalla


Ihastuin kovasti Vimman Pandakuvioiseen kankaaseen.  Ompelin siitä lempimekon, mutta onkohan sen malli minulle ihan väärä?



Mummi tuli katsomaan lapsia, niin pääsimme miehen kanssa kahdestaan ulos. Kävimme Laajavuoressa kylpylässä ja Muang Thaissa syömässä. Äkkiä ylös ja ulos sillä oli vain aamupäivän verran aikaa. 

Pandaperhe-kankaassa on vähän sinistä ja punaista, joten laukkuni sopii siihen niin hyvin. Kengät Andrea Conti klik* ja takki Rocke'n blue klik* ja laukku Tommy Hilfiger.

Ompelin taas jotakin itselle. Nyt vuorossa oli Vimman Pandaperhe-trikoo, jota saa nyt edullisesti. Olin kankaasta tekemässä leggareita tytöille, mutta kuvio alkoi kutkuttamaan omaa silmään niin, että siitä tuli uusi lempimekko. Tietenkin asiaa helpotti se että postista tuli metrin sijaa  1,5 metriä kangasta ja näin oli kuulema tullut muillekin. Jes! Kiitos Vimma!

Muistatte varmaan ensimmäisen lempimekkoni klik?  Nyt sitä samaa käyttäen tuli myös vähän pidempi malli.  En tiedä oliko pidennys onnistunut, sillä kahdesta suunnasta tuli tämä mekko päällä kysymys olenko pieniin päin.  Itse taas onnittelin vasta itseäni, että jee tavoiteshortsit mahtuvat jälleen! Kiva, kiitti! Kertoisin varmaan jos olisin.

Huomasin että, pidän ensimmäistä itse tehtyä lempimekkoani jokapaikassa, ja hyvä että maltan sitä pesuun pistää. Onneksi tämä toinenkin on ihan yhtä mukava ja tykkään pandakuviosta tosi paljon. 

Halusin tehdä mekon taas mahdollisimman helposti ja surautin taas pääntien kääntämällä ja ompelemalla kaksoisneulalla klik läheltä reunaa. Venepääntie on helppo tehdä tällä tavalla, jos omaa silmää ei häiritse,  että pääntie on vähän lörpällä. Ja siihen nähden, että nukuin mekko päällä ja pääntien kautta on imetetty, niin ei tosiaan pöllömpi tapa päästä helpolla. Saattaa olla jopa kauniinpi tapa tehdä näin, kuin se vinksvonks ommeltu kaitale tai ihan väärän värinen resori!  Näitäkin on  nähty.

Paras vaate on se minkä tykkää kaivaa päälleen suoraan narulta vai mitä?




Leikkasin mekkoa hieman muotoon Kainaloiden alta ja vyötäröltä.


Hih, teen mitä haluan ja muut tekee mitä uskaltaa. Huolestun vasta sitten, kun joku kysyy: "tuleekö tädille kaksoset?". 😜🐼🐼


Missä purot solisee ja kauniit kukat kuiskailee, Ja kaikki on niin leppoisaa. Missä salot sinertää ja nurmi on kauniin vihreää, Ja elämä on rauhaisaa... 


Kurkkaa Papun aleet! Ny jo -50%. Siitä nakkikankaasta pitää tehdä paita joskus. Klikkaa tästä!

14 kommenttia:

  1. Näyttää päälläsi tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Hieno mekko. Heh, mulla kesti hetken tajuta tuo kuviointi. Tuijottelin vain noita mustia "läiskiä" ja ihmettelin, että missä on panda(t)? Melkein ulvoin naurusta, kun hoksasin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai! Tiedätkö äiti sanoi ihan samaa! Mietin, että miten niin ei näe Pandaa, kun tässä on niitä monta? Kankaan nimi pitäisi olla optinen panda.. 🐼

      Poista
  3. Kiva mekko ja minäkään en ihan heti noita pandan kuvia tajunnut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ihanko totta? Rupesin ihan tiirailemaan kuosia uudelleen, miltä se näyttää ilman noita pandoja? :D

      Poista
  4. Onpa kiva kuosi ja sopii muuten ihan älyhyvin noiden mustien leggareiden kanssa :)
    Mäkään en olisi tajunnut pandoiksi, jos tässä ei erikseen sitä oltaisi kerrottu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt kun sanoit, niin oikein korostuu nuo mustat leggarit. Tytöillä on tästä samasta pandakankaasta leggarit niin voidaan samistella :) Pitäisi varmaan tehdä tytöille mustat paidat. Ai sinullakin! Kuosin pitäisi olla optinen panda!

      Poista
  5. Kiva tunika tosiaan! JA mukava että pääsitte kuitenkin pariskunta-aamupäivän viettämään yhdessä :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Hih joo, onneks tosiaan kylpylässä oli vesi lämpöistä :) Ihan kahdestaan olo on niin harvinaista herkkua.

      Poista
  6. Pöh, ei ole raskausmekko! Törppöä kysyä tuota edes joltakin 🙄 Tuota pandaa ostin pojan paitaa varten, mutta ei hän tykkääkään siitä. Tekiskö itselle jotain... Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh voihan se olla, että olen kärttyillyt siihen malliin ja syy ei ollut mekossa 🙈. Pitkä huppari itselle olisi aika hieno ja olisi vielä pala jc:nä. Joo, tee ehdottomasti itselle! Kiva nähdä mitä kaunista saat aikaan!

      Poista
  7. Ihanan mallinen mekko! Itelläkin olisi hurja hinku tilata jotain ihanaa kangasta ja ommella, mutta sopiva malli kateissa..Vimman leteistä haluaisin ehdottomasti leggarit :) Hyvin sopii nuo sun vaatteet, looks good :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Se sopiva malli löytyy varmasti jo kaapista. Ei kun siis ei, malli löytyy siitä mikä ei ehdi kaappiin, vaan vedetään päälle suoraan narulta. Siitä vaan piirtämään kaavoja ja tutkimaan miten on tehty. Vimman kivijalkakaupassa olisi Lettiä saatavilla. Olisipa ihanaa päästä sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡