lauantai 14. marraskuuta 2015

Kiitoskortiksi valokuvia sisältävä korttipussi

Meneekö teilläkin kiitoskuvat vasta jouluna?


Monikäyttöinen korttipussi on kiva lahja kun sen täyttää vaikkapa valokuvilla. Ideanani on täyttää korttipussi hääkuvilla ja lähettää se vieraille muistona ja kiitoksena upeasta päivästä

Jos nyt tekisin kiitoskortteja, niin tekisin ehkä tällaiset korttipussit. Piilottaisin pussiin sisälle valokuvaajan kuvaamat otokset häistämme ja se olisi kokonaisuudessaan kaunis muisto päivästä. Pussissa kuvat säilyisivät hyvässä tallessa ja korttiin mennyt iso työ ei menisi niin herkästi roskiin.


Edelleenkin ihastelen hääkuvaajamme Riku Suonion ottamia kuvia ja vieraidemme kauniita asuja. Upea päivä. 

Leikekirjamaisessa askartelussa ei ole niin millin tarkkaa mihin paperit on liimattu. Kun leikkaa kaikki  osaset sarjatyönä kortit ovat nopeasti valmiita. Kortin perhonen on aihio perhosmobilesta. Tämä kortti on kyllä perhosmiehelle mieluinen. Hän sanoi että voisimme mennä ensi kesänä katsomaan oikeita apolloja.


Olkoot päiväsi monet ja onnelliset!Meillä oli isoja haaveita kiitoskorteista. Tilasimme kaikki hääkuvat kolmena kappaleena Ifolorilta, jotta saisimme lähetettyä vieraillemme heistä otettuja kuvia. Onneksi kuvia riitti ja kaikki näyttivät kuvissaan kauniilta. Kuvien taakse kirjoitimme omakätisesti kiitokset ja terveiset.  No se ikävin puoli oli se, että tuli häiden jälkeinen lamaannus ja askarteluväsymys. Lopulta kuvat menivät joulukorttien mukana. Syvä huokaus, no nyt meni näin!


Tämmöinen oli se joulukortti, joka lähti kiitoskuvien mukana. Virkkasin jokaiseen korttiin erikseen pitsikukkamallin omasta päästä. Huoh, olisi pitänyt ehkä harrastaa askartelua vähän enemmän.


Suomalaisesta löytyy nyt ihan kivasti noita askartelutarvikkeita ja ne saa tilattua nyt myös kotiin saakka. Pitää käydä ostamassa ainakin "hyvää joulua"-leimasin. Taidan koota kivat kuvat pienestä mummeille ja kummeille näihin korttipusseihin. Se on varmasti kiva yllätys ja ehkä kiva myös joulukorttina.


2 kommenttia:

  1. Ihana virkattu tähti kortissasi, paljon oot nähnyt vaivaa tekemissäsi joulukorteissa. Kauniita. Uniikki Lahjapussi on oivallinen lahja jo siltään.... saatikka yllästyksen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin, saattaa olla "yllätys" tulossa. Tiedän, minulla on paperikassifiksaatio. Sain vasta siivottua parempaan talteen kymmeniä "kauniita" lahjakasseja, joita olen säästänyt aarteina. Ehkä tämä pussiaskartelu on jatkoa siihen.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡