tiistai 17. marraskuuta 2015

Suomen ihanimmat häät -telkkusarja alkaa keväällä 2016

Suomen ihanimmat häät-ohjelma alkaa AVA:lla ensi keväänä. Kuva otettu MTV3:n pressitilaisuuden valkokankaalta. 

Iloisia uutisia morsmaikut! AVA:lle tulee uusi kotimainen hääohjelma ensi keväänä. Kuten jo aikaisemmin hehkutin, kävin MTV3:n pressissä, jossa paljastettiin ensi kevään kotimaisia ohjelmia. Joo, just silloin kun näin tähtiä! Meitä hää- ja juhlaintoilijoita kiinnosti eritysesti millainen se Suomen ihanimmat häät-ohjelma tulee olemaan! Tuija Pehkonen juontaa Suomen ihanampia häitä. Pääsin tapaamaan hänet esittelyjen jälkeen lämpiössä. Kyselin Tuijalta millaisia häitä on tulossa ja hän paljasti että jaksoissa olisi luvassa ainakin häät linnassa, aikakauden mukaiset teemahäät, ruokahäät ja häät joissa on poltettu kunnolla rahaa.Hääohjelman juontaa reipas ja säteilevä, radio NRJ:stä tuttu Tuija Pehkonen.  Ihanaa oli nähdä uusi raikas tv-kasvo lavalla monta kautta putkeen ohjelmista toiseen hyppivien naamojen keskellä. Tuijan näemme keväällä myös aika lupaavassa Huippujengi nimisessä seikkailusarjassa.

Tuija lupaili että sarjasta tulee saamaan kivoja vinkkejä häiden järjestelyihin ja oli siellä kuulemma ollut jotain vähän oudompiakin juttuja. -Miks noi tekee noin?, Tuija ja morsiamet olivat miettineet moneen kertaan. Kuulema ihmetystä oli aihettanut ainakin seremoniamestarin kellon tilaaminen ja pinkki limusiini.

 Idea ohjelmassa on se, että morsiamet pääsevät puimaan ja arvostelemaan toisiensa tarinaa heille näytettävän koosteen perusteella. Tietenkin joku pareista voittaa Suomen Ihanimmat Häät-tittelin, mutta luulen että se on lopulta ihan sivuseikka.

Häitä katsellessaan Tuija oli bongannut häätrendinä karkkibuffan ja sen että moniin häihin ei oltu kutsuttu lapsia. Sain salamyhkäisestä juontajasta irti, että trendejä ei ollut niinkään hääpuvuissa nähtävillä, sillä tyyli oli vaihdellut art decosta prinsessapukuun. Ilmeisesti odotettavissa on 20-luvun teemahäät! Jee!

Minusta tuntuu että meneillään olevista häätrendeistä ovat tietoisia vain häitään suunnittelevat  bridezilla-morsiamet itse. Onneksi kuvattuja häitä on noinkin monet, jotta jokainen voi löytää pareista oman suosikkinsa. Ihan hauska nähdä millainen sarja tulee olemaan kokonaisuudessaan.


Suomen Ihanimmat häät -sarja alkaa Avalla 15.3.2016 klo 21.00! 

Suomen Ihanimmat häät parien esittely löytyy täältä. ( päivitetty 10.2.2016)

Suomen ihanimmat häät ohjelmassa esiteltäviä häitä pareineen ja yhteisine tarinoineen tulee olemaan kaksitoista. Häät ovat kuvattu kesällä ja pareja ohjelmaan haettiin viime helmikuussa. Tuija Pehkonen on mukana myös toisessa kevään 2016 ohjelmassa Huippujengissä.


Luulen että tällä pariskunnalla oli se pinkki limusiini, ainakin on aivan ihana tiara. Tässä pari sneak peak  kuvaa Suomen ihanimmat häät ohjelmasta.13 kommenttia:

 1. Mä niin odotan tuota sarjaa! :) Oiskin jo kevät, tämä kurja sade ja pimeys ku ois jo takana päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä myös! Mutta hoidetaan tuo joulu pois välistä, niin kevät tulee nopeammin. Oli muuten hauska lukea mitä muut saivat kirjoitettua. MeNaisissa oli Tuija Pehkosen haastattelu myös samasta tilaisuudesta.

   Poista
 2. Hello, Pretty image of the bride and groom. Lovely post and images. Have a happy week!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Eileen! I'm happy to have you here. Have nice week!

   Poista
 3. Voisinpa vaikka vilkaistakin, kun sarja alkaa. Häät ovat aikas ihania. :) Niin omat kuin toistenkin :D

  VastaaPoista
 4. Niin onhan se ihana päästä kurkistamaan ihaniin juhliin, vähän kuin pääsisi itse mukaan ja tunnelmaan.

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Tulee korjaus tekstiisi - seremoniamestarin kelloa EI ole tilattu ulkomailta vaan ihan Suomesta on tilattu. Sitä ei ole edes missään mainittu, että ulkomailta olisi tilattu.
  Kiitos korjauksesta jo etukäteen!

  Terv. kyseinen hääpari

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Tulee korjaus tekstiisi - seremoniamestarin kelloa EI ole tilattu ulkomailta vaan ihan Suomesta on tilattu. Sitä ei ole edes missään mainittu, että ulkomailta olisi tilattu.
  Kiitos korjauksesta jo etukäteen!

  Terv. kyseinen hääpari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Kiitos viestistäsi! No nyt jäämmekin sitä suuremmalla jännityksellä odottamaan sarjan alkua ja ko. jaksoa! Pahoittelen asiavirhettä. Täytyykin kurkata tuo ohjelma esittely vielä uudelleen.

   Niin ja onneksi olkoon sinulle ja miehellisi naimisiin menon johdosta! Kiitos että ilmoitit virheestä.

   Poista
 7. Hei,

  tuleeko tekstiisi korjaus siitä seremoniamestarin kellosta?
  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pyyhin teksitistäni "ulkomailta"-tekstin pois. Oletin että jäämme odottamaan, kunnes kellosta kerrotaan ko.jaksossa. Mutta koska se tuntui sinulle tärkeältä poistin sanan tekstistäni. Tiedotustilaisuus on muuten nähtävillä osoitteessa: http://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/live-ti-klo-09-20-sukella-tahtihumuun-mtv-n-kanavien-kevaan-ohjelmat-julkaistaan/5543340 ja kohdassa 25:33 alkaen on tuon hääohjelman esittely. Hyvää ja rauhallista joulua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡