lauantai 28. marraskuuta 2015

DIY joulukalenterin henkariviritys ja Lidl-tärpit

Miten ripustaa joulukalenteri kotikonstein?

Joulukalenteri on jo ripustettu, joulu on jo ovella. Kirjekuoret roikkuvat nyt nätisti henkareissa. 



Tunkin kirjekuoriin ehkä vähän isoja yllätyksiä. Onneksi pakettinaru pitää kirjekuoria sopivasti kasassa.


Jes! Joulukalenteriprojekti on viimein valmis! Kaikki kuoret on pakattu täyteen yllätyksiä ja ne roikkuvat näteissä riveissä ovessa ruokapöydän takana. Uskon vahvasti että tekin pyörittelitte mieheni kanssa päätä aikaisemmin näyttämälleni henkariviritykselle. Kyllä! Kyllä! Hyvä siitä tuli!

Solmin kirjekuoret roikkumaan pakettinarulla henkareiden puolaan ja ripustaminen oli siis helppo juttu. Ainut ongelma mikä projektissa tuli vastaan oli kirjekuorien isot suuaukot. En raskinut liimata kirjekuoria kiinni, jotta niitä voisi käyttää joskus uudestaan. Tottakai isommat yllätykset jättivät kuoren luukun auki. Onneksi saimme perhosmiehen kanssa solmittu pursuavat tavarat kirjekuoriin lahjanarulla.

Meillä olikin aika hauskaa kun täytimme pusseja, nyt emme varmasti kumpikaan tiedä mistä kuoresta löytyy mitäkin. Ja pieni oli jo valmiiksi innoissaan ovessa roikkuvista paketeista. 

On pakko paljastaa että ostimme muutamalla eurolla hienon paketin pikkuautoja Lidlistä. Sinne oli tullut taas niitä ihania puuleluja ja isolla paketilla olisi jo täyttänyt koko kalenterin. Minun on nyt myös pakko hehkuttaa suosikikseni jäävää Lidlin luomulanttulaatikkoa, vaikka muuten inhoankin eineksiä. 

Huomasitteko muuten ihanat kukkani? Nämä amarylliskimput oli Lidlissä alle kolmen euron. Jos tietäisi että viikonloppuna on juhlat hakisin koko ämpärillisen nippuja pöytäkoristeeksi. Upeita! Leikkokukkana amaryllis on aivan ihana! Pitäisi varmankin käydä kaupassa vähän useammin, ettei pääse arki tuntumaan liian elämykselliseltä.


Sain Lidlistä mukaani hienostuneen oloisen kaupan oman ruokalehden Liedellä. Herkullisen näköiset reseptit tekevät lehtisestä säilömisen arvoisen. Lehdestä on  myös inspiraatioita blogikuvaukseen. Ei, tämä ei ole edes yhteistyöpostaus.


Aikaisemmin en edes ajatellut miten kaunis amaryllis voi olla leikkokukkana. 


Ripustin naulaan vielä valkoisen ovikranssin, katsotaan ehdinkö tehdä oveen uuden kranssin jouluksi.

Tällaista meillä nyt on kun askartelun pöly on laskeutunut ja pöytä on raivattu viikonlopuksi. Jos viimein saisi sen leipomisinspiraation. Pää on nyt tyhjennetty polttavista askarteluideoista.


Lisää juttuja joulukalenterista täältä.




10 kommenttia:

  1. Tuostahan tuli aivan mahtava! :) Korttien värimaailmakin on niin mun makuun, pastellisen hempeä ei petä koskaan! Ja pakko kyllä hehkuttaa itsekin LIDLin kukkia! Niitä tulee ostettua jokaisella kauppakerralla ja säilyvät hyvinä muuten paljon pidempään kuin kukkakaupasta ostetut kukat. Meidän marketissa myydään yllättäen myös reilun kaupan ruusua, joka on iso plussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuli kyllä tosi kiva! Ihanaa että tykkäät! Tämä menee nii Lidl -hehkutukseksi. Siellä on myös reilua maidotonta suklaata. Jota pienikin saa maistaa ihan vähän.

      Täytyy katsoa miten pitkään nämä kukat säilyvät. Meillä on täällä Viherlandia jossa kasvatetaan ruusuja, joten ruusut ja yleensä muut kukat tulee haettua sieltä.

      Poista
  2. You created a unique advent calendar Teresa and I have never thought to cut an amaryllis flower for a vase! It looks wonderful and should last a long time I think.

    VastaaPoista
  3. Hello Judith! Thank you! I think our calendar is quite special. This is my first cutted amaryllis and it's so beautiful! It opened today.

    VastaaPoista
  4. Joulukalenterisi on aivan upea!
    Ihanaa adventtiaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siitä tuli aika herttaisen pinkki. Toivottavasti myös sisältö on pienelle yhtä ihana! Ihanaa adventtia myös sinulle!

      Poista
  5. Voi mikä ihana ja suloinen joulukalenterin oot tehnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen yrittänyt ottaa kovasti mallia. Hienoa kuulla että tykkäät, se on iso juttu ♡ Kohta avataan toinen luukku!

      Poista
  6. Hih, kieltämättä tuo kuva henkareista ilman pussukoita on aika karu. Mutta lopputulos on hieno! :D Mäkään en ole koskaan hoksannut ajatella amaryllistä leikkokukkana ja nyt tuli pakottava tarve saada sellainen viikonlopuksi keittiöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tiedätkö välillä on aika hankalaa hehkuttaa muille näkemiään asioita, kun näen ne sellaisena, kun ne voisivat olla. Meillä keramiikassa yksi ihana rouva kertoi että hän rakastaa valkoisia amarylliksiä maljassa. Onneksi kuuntelin ja ostin meillekin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡