keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Elastinen ja MTV3:n kevään 2016 pressi. Miten meni?

Silmissäni vilisi tähtiä

Cristal Snow ja hääbloggaaja Teresa Sjönberg MTV3:n pressissä. Olisi pitänyt kysyä mitä huulipunaa Cristal Snow käyttää, oli niin suloisen hempeän pinkkiä. Kuvan otti: Lola Wallinkoski.

Ehdin kuin ehdinkin eilen korkokengät kopisten MTV3:n pressiin. Siellä esiteltiin kevään 2016 kotimaista ohjelmistoa. Olin myöhässä, mutta ehdin nappaisemaan ruisleivän ja mehun ja ne kainalossa istahtamaan leffatetterin katsomoon ennen esittelyiden alkua.


Kun esiin tuli Huippujengin traileri, niin heti alkoi kiinnostamaan. Trailerissa näytettiin lumisia vuoren huippuja ja tyyppejä kiipeämässä aika huonoissa olosuhteissa huipulle. Vitsi miten siistiä. Tapasin Ihanat Cristal Snown ja Lolan jälkeenpäin, jotka kävivät myös urheilemassa vuorella. Mitenköhän kävi? Vetiköhän Janne Niinimaa muita pulkassa?


Leffateatterin lavalla esiteltiin ensi keväänä tulevia kotimaisia sarjoja. Aika tuttua huttua ja ihan kivoja uutuuksia. Sitten oli tietenkin se odotettu Suomen ihanimmat häät-esittely, josta kerron vielä lisää myöhemmin. Kävin sen juontajaa Tuija Pehkosta haastattelemassa lämpiössä. Hauskaa oli myös se että Tuija oli myös mukana Huippujengissä, uudessa sarjassa jossa tunnettuja tähtiä kiipeää vuorelle Duudsonin kanssa. Sain vaihtaa pari sanaa myös huippujengiläisten Lola Wallinkosken ja Cristal Snown kanssa.

Sitten juontajat Maria Veitola ja Roope Salminen hehkuttivat jenkeistä matkittua Saturday Night Live ohjelmaa. Ohjelmassa tietenkin samat naamat eli Aku Hirviniemi ja kumppanit tekevät komediaa, niin kuin aina ennenkin viikonlopun illoissa. No ihan kiva.  Sarjassa on kyllä suosikkisarjani Kimmon näyttelijät Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Suuntasin heidän perässään lämpiöön ohjelman päätyttyä, muuten olisinkin ollut aika pihalla.


Elastinen, hänellä oli myös esittelyssä ihan oma show Elastinen feat. Mille se Elastinen aina hymyilee?

Niin ja se kysymys miten kävi Elastisen kanssa?

Näinkö Elan? -Näin. Sainko Elan nimmarin? -Sain. Juttelinko Elan kanssa? -Joo. No mitä? Odotin innolla päästä haastattelemaan Elastista ja ottamaan pari kuvaa. Käteni vapisivat ihan hillittömästi. Kysyin Elastiselta mikä on hänen mielestään nyt se biisi, jota voi nyt fiilistellä rakkaan kanssa. Elastinen nosti katsettaan hiukan ylös miettiäkseen ja pieni lämpö nousi samalla hänen kasvoilleen. Vilahtiko Elastiselta rakkaushymy?  Ehdottomasti! Elastinen vastasi että Johanna Kurkelan uusi levy on kokonaan sellainen. Kysyin varovasti että onko häitä tulossa, mutta edelleen hymyilevä Elastinen sanoi että ei. En kehdannut sanoa, että niin se serkkunikin sanoi vähän aikaa sitten. Elastinen oli aika otettu siitä että minulla oli mukanani 15 vuotta vanha Fintelligens sinkku. Jee, ja minulla on siinä nyt nimmari! Tässä teille Elastisen terveiset!





No miltä tuntui? Aika siistiä! Pitäisi varmaan käyttää oikeaa kameraa useammin. Suuntasin sitten kohti Kiasmaa ja kävin katsomassa sen hetkiset näyttelyt. Oli muuten suositeltavat näyttelyt. Mitäpä muuta äiti tekisi Helsingissä. Mietin vieläkin, miksi olin päässyt postituslistalle? Olipa erilainen marraskuinen arkipäivä.

Kaikki tällä sivulla otetut kuvat ja materiaali ovat omiani paitsi Lola Wallinkosken ottama ensimmäinen kuva. Ethän kopioi tai käytä kuvia ilman lupaani. Osallistun tällä Pienen Linnun MakroTex-haasteeseen, aiheena Marraskuu.





23 kommenttia:

  1. Ihanaa Teresa, näytit kauniille julkimoiden rinnalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihmettelin itsekin tuota kuvaa. Lola osaa myös kuvata, ehkä kauneus tarttuu.

      Poista
  2. Siistii :3 oon niin kateellinen et pääsit tapaamaan Elaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä ihan siisti aamupäivä. Olen joskus aikaisemminkin ollut lehdistötilaisuudessa, mutta silloin oli vähän tylsempää.

      Poista
  3. Marraskuussa tapahtuu kivoja asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin aika monta kivaa juttua on jo tapahtunut nyt marraskuussa. Oli ihan kiva päästä kuvaamaan erilaisia marraskuisia tähtiä.

      Poista
  4. Eii vitsit! Sait sen nimmarin! Ihan huippua! Pääsisimpä itsekin tervehtimään elaa joskus, niin symppis ja ihana tyyppi :) Sulla näyttäisi olevan ollut mahtava ilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin Ela on kyllä symppis ja rento tyyppi. Itseasiassa tuo tapahtuma oli aamulla ja ilta meni linja-autossa. Kävin Kiasmassa välissä ja sinun suosikkikaupassa Ruohonjuuressa. Kotiin paluu linja-autossa kesti neljä tuntia! Mut oli toi päivä sen arvoista.

      Poista
  5. Ihana, hauska glamourpostaus! :)
    Tosi hyvät kuvat. Seuraavaa reportaasiasi odotellen... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Olin myös innoissani kuvista. Pitää seuraavallakin kerralla täyttää laukku paristoilla ja ottaa kamera mukaan

      Poista
  6. Olihan tämä erilaista normaaliin arkeen verrattuna ja varsinkin kun ympärillä vilisi telkkumaailman tähtiä. Sitä ei ymmärrä, että pressit ovat loppujen lopuksi ihan muiden työtä.

    VastaaPoista
  7. Oih, nehän oli mahtavat bileet ja nimmaritkin sait!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosin tarjolla oli vain ruisleipää ja mehua. Mut oli ihan hauska tapahtuma, viihdettä.

      Poista
  8. Hei Teresa, olit koonnut tosi kivan jutun päivästäsi. Kiitos myös mukavasta juttutuokiosta bussimatkalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli mukava juttutuokio! Taisinkin bussissa kertoa päivästä jo juurtajaksain. Sitä liian harvoin istuu linja-autossa tai ainakaan siellä ei uskalla siellä puhua kenellekään. Mukava juttu!

      Poista
  9. Wau mitä tähtisumua. Piristystä marraskuuhun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli kyllä tähtien valoa marraskuuhun kerrassaan. Ihana päivä!

      Poista
  10. Oi että, näyttää mukavalta ja mielenkiintoiselta päivältä! Ja varmasti oli erilainen normiarkipäiviin verrattuna. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se erilaista käydä jo yksin ostoksilla saati sitten isossa kaupungissa. Oma arki tuntuu tuulettumisen jälkeen nyt ihan mukavalle.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡