perjantai 11. joulukuuta 2015

Mitä miehelle joululahjaksi? Mies kertoo!

Kriiseilyä miehen joululahjasta!


Olin jo tekemässä jokavuotista listaa omista joululahjatoiveista, mutta tajusin että keskityn ihan vääriin asioihin. Minun pitää ostaa miehelleni joululahja, enkä itselleni. Lahjan ostaminen on välillä hankalaa, koska haluaisin oikeasti ilahduttaa ja hankkia jotain kunnollista ainaisten kalsareiden ja sukkien sijaan.

Päätin että ostan virttyneen takin tilalle uuden ja kaveriksi pipon ja lapaset. Lähdin etsiskelemään sopivaa settiä eri verkkokaupoista. Takin osto tulisi kuitenkin vähän ajan päästä ajankohtaiseksi, niin tässä olisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 

Kysäisin etsiessäni takkeja mieheltäni, mitä hän haluaisi, jos saisi valita kaupasta mitä vaan. Tajusin että olen kysynyt aina väärin, kun olen kysynyt mitä haluat joululahjaksi. Silloin vastauksesksi tulee aina:" En mitään." Kuulostaako tutulta?

Paljastan teille, mitä mies halusi kaupoista!

Stockmannilta: 

Bodyguard takki 69,90 e 
Superdry pipo 34,90 e 
Nahkakäsineet 34,90 eMies halusi:

Ellokselta:


Esprit parkatakki 139,99 e
Seger Shai 6-pipo 23,95 e
Nahkakäsineet 35,95 e 


Mies halusi:


Philips stereosarja 199 e

Ellos alekoodi: 325441  25% alennusta* tilauksestasi
Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 13.12.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektorniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin.

Bootzilta:

 

Ray -Ban aviator aurinkolasit 152,50 e

Bootz alekoodi : ACCESS-BOOZT,  15% alennusta asusteista!
Eksklusiivinen tarjous sinulle: Saa 15% alennus asusteista miehille sekä naisille! (Ei koske alennustuotteita tai designer-merkkejä) Alennuskoodi voimassa vain 13.12.2015


Nyt en enää tiedä mitä mieheni pakettiin käärin. Voihan se olla että pakettiin menee taas ne sukat ja kalsarit, ja ehkä tämä pipari. Onneksi tuli tuo Bootzin alekoodi, sillä saa 15% alennusta myös niistä sukista. Tänä jouluna minä sanon, etten halua mitään. 


Olen tehnyt miehelleni tälläisiä kuvajoulukortteja siitä, mitä haluaisin joululahjaksi. Silloin mieheni on helppo hankkia minulle lahja. Tosin tästä lahjalistasta sain silloin tuon suklaarasian. Tämä on joulukortti on vuodelta 2010.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡