maanantai 7. joulukuuta 2015

Pitkien hiusten juhlakampaus

Puoliavonainen prinsessatukka pikkujouluihin.

Millainen olisi kiva kampaus pitkille ja paksuille hiuksille? Puoliavonainen hiustyyli oli kiva pikkujouluissa. Kuva: Henna

Tykkäätkö rusetistani? Ostin sen pienelle Lindexin lastenosastolta. Settiin kuului myös helmipanta. Kuva: HennaVaikka osa hiuksistani oli ylhäällä sykeröllä, niin tuuheutta ja hiusta riitti vielä laskeutumaan kiharana. Oli hauska kokeilla miten hiukset pysyisivät kiharalla. Kuva: Henna

Kävin ennen pikkujouluja istahtamassa Parturi-kampaamo Henna ja Peetan  penkille. Olin laittanut Hennalle paniikkiviestin tietenkin yöllä, että kohta on pikkujoulut ja en saa hiuksiani itse laitettua. Onneksi Henna oli ymmärtäväinen ja sopiva aika löytyi. Hiukseni ovat pitkät ja hyvin paksut, joten niiden pysyminen tietyssä asennossa on jo aika haastavaa. Epäilin jo yhdessä hääblogissa puoliavonaisen kampauksen kestävyyttä ja nyt se pääsikin testiin.


PARTURI KAMPAAMO HENNA JA PEETA LUPASIVAT MEILLE LUKIJA-ALENNUKSEN!
-15% HINNOISTA KOODILLA: BELLEE

(Kerro koodi varatessasi aikaa. Tämä on muuten aika mukava alennus hiustenvärjäyksiin ja hääkampaukseen. Väinönkatu 9, 40100 JYVÄSKYLÄ, Puh. 050 597 5959) 


Henna tupeerasi hiukseni päälaelta koholleen ja vielä kohotetummassa kampauksessa valkki olisi ollut hyvä. Takaa hiukseni jäivät auki kiharalle, mutta yläosaan Henna loihti kauniin kiharasökerön. Olin ihastuksissani hiuksiini. Ovatko nämä muka minun ihan omat hiukset? Ohuempiin hiuksiin kampaus olisi tarvinnut hiuslisäkkeitä.


Hennan loihtima juhlakampaus menisi hääkampauksena, mutta Hennan mukaan hääkampaus tehdään vielä perusteellisemmin. Hän kävi tekemässä hääkampauksen kotonani silloin hääaamuna. Olipa kätevää! Minun ei tarvinnut sinkoilla mihinkään, vaan sain rauhassa valmistautua suureen päivään.

Ihanaa! Sanoin Hennalle että tällä tukalla pääsisi vaikka missikisoihin. Tosin minun osaltani sinne menisivät vain hiukset! Kampaus kesti hienosti koko illan ajan, tosin kiharat vähän suorenivat loppuillasta

Tässä kohti vähän suoristellaan. 


Tässä taas vähän tupeeratan!


Mietin pitkään mitä laitan päälle pikkujouluihin. Valitsin kaapista tumman sinisen Espritin mekon. Mekko on ollut hyvä pelastus vaatekriiseilyyn monta kertaa.Tässä valmis juhlalookki! Aika prinsessameininki. 


Kisasta puheen ollen, tänään julkaistiin Lovemedo-hääblogikisan ehdokkaat. Blogini ei ollut päässyt, mukaan vaikka blogiani oli ehdotettu.  Varmaankaan blogini ei ollut täyttänyt hääblogin kriteereitä tai sitten ehdotuksia ei ollut tarpeeksi. Kiitoksia kaikille kuitenkin, jotka ehdottivat blogiani mukaan. Olette ihania! Onnea kaikille mukaan päässeille ehdokkaille!


4 kommenttia:

 1. Upea kampaus on! :) Punainen panta kruunaa kampauksen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt kun on tukka hyvin kuvissa, niin voi painaa pipon syvemmälle päähän. ♡ Annoin pannan takaisin pienelle, se punainen ei ole niin ihana kuin helmipanta tai saman setin kultainen versio.

   Poista
 2. Aivan ihana kampaus! Yhdyn edelliseen kommenttiin myöskin, tuo rusettipanta tuo sen viimeisen silauksen siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eli lasten osastoilla kannattaa pitää silmät auki. Sinullakin on ollut todella kauniit kiharat, niitä aina salaa ihailen. Minulla ongelmana on että mikään kihara ei meinaa pysyä, kuulemma hiuksilla on liikaa painoa. Onneksi Henna osaa tehdä taikoja.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡