tiistai 29. joulukuuta 2015

Välipäivien ostoshulluus, hyödynnä alet oikein!

Alet alkoi! Nyt pidä pää kylmänä!


Kävin pyörähtämässä alennusmyynneissä. No siis nyt ryntäsin tarjoushaukkana katsomaan, mitä me nyt tarvitsisimme. Lindexiltä lähdin ison vaatekassin kanssa. Löysin kivan blazerin itselleni ja  en ole todellakaan varma pysyikö pää niin kylmänä.

Ajattelen aina ostaessani, että paljonko minä säästin, en mitä sinne meni. Nyt säästöä tuli varmaan satasia. Ajoittamalla vaateostokset alennusmyynteihin, saa kivoja ja laadukkaita vaatteita edullisesti. Silloin pitää pitää vain pää kylmänä ja ostaa oikean kokoista perusvaatetta, joka sopii käytettäväksi muiden kaapissa jo lojuvien kanssa. Materiaaliselosteet pitää aina vilkaista läpi ja jättä akryylipuserot ostamatta. Muuten alennusmyynneistä ei todellisuudessa säästä mitään. Kuka niitä pieniä nyppyisiä, eriparivaatteita todellisuudessa pitää, eiköhän ne mene sovituksen jälkeen kirpparikasaan?

Tässä vaiheessa kannattaa käydä ostamassa se talvitakki ensitalvelle, jos sellaisen meinasit ensi talvena ostaa. Esprit-kaupassa oli ihania untuvatakkeja alle viidenkymmenen euron. Kävin kokeilemassa, mutta onneksi oma takkivarastoni ei tarvitse nyt täydennystä. Kun ostaa lähtöhinnaltaan arvokkaan ja hyvälaatuisen takin, sen käyttöikä on monta vuotta. Minun vaaleanpunainen Espritin untuvatakki täyttää varmaan tänä vuonna jo pyöreitä vuosia. Saan sen hihat ja kaulukset puhtaaksi sappisaippualla uudelleen ja uudelleen.

PompDeLuxilla on muuten nyt paljon tuotteita -50%. Siellä saattaisi olla ihania pieniä mekkoja morsiusneidoille. Menin sinne heti mainoksen ilmestyttyä sähköpostiin ja joo-o sorruin. En osaa ostaa mitään kotikutsuilta, ehkä en edes uskaltaisi mennä koko kutsuille. Ostin verkkokaupasta seuraavan koon käyttövaatteita, joita meillä ei juuri pienelle ole odottamassa ja niitä ei lahjaksikaan tullut. Onko lasten merkkivaatteiden ostaminen edes alennuksella säästöä? Ei kai.

Kannattaa muistaa, että luottokortilla ostaminen ei säästä mitään. Jos velaksi pitää ostaa, kannattaa todella miettiä onko ostoksessa mitään järkeä. Ostamisessa on järkeä vain silloin, jos sinulla on oikeasti niin kova tarve tuotteelle, että maksaisit siitä oikeasti täyden hinnan tulevan vuoden aikana. Kun pitää vaatimukset korkealla ja kysyy itseltään moneen kertaan tarvitsenko minä tätä, niin alennusmyynneistä saattaa palata tyhjin käsin.

Aioin ottaa teille asukuvia alelöydöistä, mutta kun mies oli aloittamassa kuvaamisen, niin unenpöpperöinen pieni taapersi päiväuniltaan roikkumaan  jalkaani. No mutta hei! On minulla ainakin kiva ja tosi tarpeellinen jakku ja saimme kuvan pienen ruusutakista!

Rento blazeri sopii moniin vaatteisiini ja olin jo samanlaista ostamassa aikaisemmin. Kaapissa pitää olla yksi luottoblazeri ja meriteema tulee joka kevät kuitenkin. 


Pieni sai pitkän ruusutakin. Se oli puoleen hintaan Lindexillä. Kiva laittaa päälle, kun mennään nopeasti autolla kylään. Selvitään sitten ilman haalaritaistoa. Tiedän, pääni ei pysynyt kylmänä, mutta ehkä saan sen itseltäni anteeksi kun tuota äitiyspakkauksen villapukuakin on venytetty viimeiseen saakka.

Chase Is Better Than The Catch! ♡

2 kommenttia:

  1. Onpa ruusuinen ja lämpösen oloinen takki pikku ruususelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän nupulla ruusutakki olla. Pieneltä tuli monta kertaa ihastunut oi oi, kun puin sitä hänelle päälle.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡