sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kevään hääpukumuotia 2016

Kuvasatoa Suomen Häämessuilta Jyväskylästä

Tässä teille kuvia Suomen Häämessujen hääpukunäytöksestä. Otin hääpukukuvia koko näytöksen ajalta, teille jotka ette päässeet paikalle tai haluatte virkistää muistianne. Tältä siis näyttää kevään 2016 hääpukumuoti! Katso koko kuvakooste!

Parasta häissä on ne jutut, mitkä itseen kolahtaa. Häämekon kanssa etsitään, sitä omaa kolahdusta, joka varmistaa sen että puku on juuri se oikea. Hääpuku voi olla silloin, ihan millainen vain, kun se on vain juuri se oikea. Mikä näistä on sinun suosikkisi?


Kävimme eilen pyörähtämässä häämessuilla Jyväskylän Paviljongissa. Kaikista eniten messuilta odotin hääpukunäytöstä ja ennen sitä pyörimme hiukan osastoilla. Näytös oli odottamisen arvoinen. Lavalla vilahti kauniita olkaimettomia sweetheartkaula-aukkoja, kapeita pitsiunelmia, ainakin yksi ihana pumpulin kevyt puuvillamekko, yksinkertaisia A-mallisia hääpukuja ja eleganttia bling blingiä. Miten hääpuvut voivat olla aina niin kauniita ja sykähdyttäviä?

Oli hienoa testata kameraa ja sain tallennettua teille hyvän katsauksen messujen hääpukumuodista. Kyllä, ihan itse kuvasin! Ehkä muutama mekko saattoi mennä ohi. 

Näytöksessä oli pukuja esillä näistä liikkeistä:  Ompelimo Ateljé Iina, Pukuliike Fauna, Mecco, RosAmorMuotitalo Tyynelä, Muotikuu. Saattoi olla muualtakin, mutta intouduin kuvaamaan, joten keskittyminen herpaantui aina kun katsoin kameraan. Toivottavasti nautitte tästä hääpukukatsauksesta yhtä paljon, kuin minäkin. Nyt ainakin on niitä kuvia!

Hääkampaukset: Glohair, Meikki: Avon, Hääkimput: Vehkanna

Palaan vielä messuihin miesten puku kuvilla, hääkimpuilla ja kattauksilla. 

Yksinkertainen ja tyylikäs. Säväyksen pukuun tekee koruvyö. 

Olkaimettomia pitsipukuja. Alla olevasta kuvasta näkee miten erilaisia puvut lopulta olivat. 



Tämä puku oli yksi suosikeistani. Alla sama puku.

Aivan ihana hääpuku! Puvun ala-osa näyttää hattaran keveältä!


Tämä puku olisi  todella kaunis, kun sen vyötäröä korjataan. Pitkä valkoinen yläosa levensi kantajaansa. Takaa tämä tylliunelma oli upea!


Tästä puvusta tuli mieleen musta joutsen. Tämä Muotikuun puku oli myös Haloo Helsingin Ellilä päällään linnanjuhlissa. Aivan ihana!

Miten olisi punainen hääpuku?

Miltä lyhty näyttäisi hääkimpun asemesta?


Tässä häämekossa oli aivan lumoavan kaunis pitsihelma. Hääpuku oli yksi suosikeistani ja varmaan myös monen muun.

Tästä mekosta tulee mieleen ystäväni hääpuku. Aivan ihana röyhelöhelma.

Tämän tyylisiä hihallisia mekkoja olisin halunnut nähdä lisää ja erilaisia boleroita. Mutta ehkä kesästä on tulossa kuuma.

Aivan ihana kirjailu tässä mekossa. 


Tähän kuvaan palaamme vielä. Esittelen lähemmin vielä näytöksen hääkimppuja. 

Ihanaa, olihan näytöksessä myös yksi ihana häähattu!

10 kommenttia:

  1. Ihastuttava tuulahdus kauniita morsiusmekkoja, -asusteita ja kauniita kevään morsiamia laitettuineen hiuskampauksineen, varsinkin eräs lettikampaus on vallan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmittelin vähän, etteivät mallit poseeranneet pitkään esitelläkseen kampaukset. Onneksi sain muutaman napsauksen kampauksista. Niin aivan ihana tuo letti! Se on muuten helppo tehdä!

      Poista
  2. Oijoij!!! Musta on tosi charmikas (kuinkas muutenkaan) ja häähattu aivan ihana! Perinteisten valkoisten ystävä olen jos menee vaikka ekka kertaa vihille. Kiitos esittelystä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuo Ellin puku oli kyllä mahtavan näköinen! Se oli kuin tehty mallille. Ajatella että ennen vanhaan morsiamilla oli mustat puvut, mutta kyllä minunkin valinta olisi kuitenkin valkoinen.

      Poista
  3. Oi ei, liian ihania! En pysty valitsemaan suosikkia. :)
    Ensin ajattelin että klassinen kakkoskuvan puku on kaunein, mutta pidän myös neloskuvan molemmista puvuista, jotka näkyvät myös seuraavassa kuvassa.
    Kiitos ihanista kuvista! Odotan erityisesti morsiuskimppukatsaustasi. Oliko kakkuja? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Hääpuvuissa on kyllä jotakin taikaa! Nuo pitsi-ihanuudet ovat olleet häätrendinä nyt viime aikoina. Niihin on haettu art deco-henkeä. Ai niin ne kakut! En nähnyt yhtään, maistoin vain pienessä muovipurkissa yhtä. Se oli ihanaa suklaakakkua. Etsiskelin Minna Bakesia,kuvien toivossa, mutta nyt kakut jäivät väliin.

      Poista
  4. Kauniita hääpukuja. Minun suosikkini on se kakkoskuvan ihanuus. Sitä en ymmärrä, että miksi monelle oli pistetty mustat kengät jalkaan. Se pisti silmääni pahasti. Olisi mielestäni pitänyt jotain mustaa löytyä puvusta tai sitten jostain toisesta asusteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kaunis puku! Niin totta nuo mustat kengät häiritsivät minuakin, ehkä keväästä on tulossa loskainen tai jotakin.

      Poista
  5. On kyllä monenmoisia pukuja! Itse en oo kyllä yhtää noiden väristen mekkojen ystävä! Tosin tuollainen punainen mekko vois hiukan säväyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se punainen on kyllä oikein paheellisen punainen. En kyllä keksi juhlia mihin sen voisin päälleni laittaa. Hääpukuja on kyllä kiva ihastella vieläkin vaikka ei ole niin tarvetta.

      Tänään kävin Halosella Jyväskylässä ja siellä oli muutama keinoturkis shaali jäljellä jos joltakin morsiamelta vielä puuttuu.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡