torstai 28. toukokuuta 2015

Amerikkalainen parranajo sulhaselle ennen häitä

Valmistautumista veitsen terällä


Sulhanen vietiin hemmoteltavaksi M Roomiin. Jäljelle jäänyt parta siistittiin.


Halusin jollakin lailla hemmotella sulhastani ennen häitä. Tuntui että mieheni piti saada jotakin hienoa omaan häävalmistautumiseen. Morsiamen kaunistautumisjutuista saisi aikaan kirjan vaikka aiheena olisi pelkät kynnet, mutta miehille se näyttäisi pysähtyvän hiustenleikkuuseen ja puku pykälään. Ajattelin että mieheni pitäisi saada oma hemmottelukokemus, jotta hääodotus tuntuisi konkreettisemmalta. Hemmottelu oli amerikkalainen parranajo.

Sain mieheni ylipuhuttua parranajoon ja hiustenleikkaukseen. Istuimme yhdessä M Roomin penkissä odottamassa vuoroamme. Tähän paikkaan  ei varata erikseen aikaa, vaan odotellaan kunnes vuoro vapautuisi. Jäin varmistamaan ettei mieheni pakenisi paikalta kuultuaan parranajon hinnan. Valitsimme listalta hiusten leikkuun ja amerikkalaisen parranajon.

Lämpöhauteella parranajo sujuu pehmeämmin.Mukava parturinainen otti epäröivän mieheni hoitoonsa ja pian sulhanen istui penkissä lämpöhaude kasvoillaan parturin lyhentäessä hiuksia. Tämän jälkeen parturi levitti vaahtoa sulhasen kuontaloon ja varmoin ottein siveli terävällä kertakäyttöisellä veitsellä pitkäksi kasvaneen parran. Lopuksi hän levitti jotakin pehmeyttävää ja miehekkään tuoksuista ainetta mieheni kasvoihin. Lopputulos oli tietenkin uuh, niin komea ja miehekäs. Sulhasen kasvot olivat parranajon jälkeen ihanan pehmeät ja partakarvoista ei näkynyt jälkeäkään. Ja mikä tärkeintä mieheni loisti hymyä.

Seuraavana päivänä olisi ihana kävellä alttarille.

Mainos:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡