sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Decoupage kortti

Muista vastavalmistunutta omatekoisella kortilla


Saat oman näköisen onnittelukortin valitsemallasi liimattavat kuvat ja värit. Tämä korttimalli käy kutsuun, kiitoskorttiin ja onnittelukorttiin. 

Juhlaviikonloppu on nyt parhaillaan ja kohta pitäisi valmistautua juhlaan. Eilen illalla askartelin kortin vasta valmistuneelle kampaajalle. Kortissa on käytetty taas kerran decoupagetekniikkaa. Helppoa ja nopeaa, jos vain on aikaa odottaa kuivumista ja prässätä suoraksi.

Leikkasin koristepaperiin ONNEA- tekstin. Leikkasin tekstin suoraan ilman mallia viivoittimen kanssa. Voit halutessasi tulostaa tekstin koristepaperiin ja leikata aukon sen mukaisesti. Laitoin kortin alle piirtoheitinkalvon, jotta kortti irtoaisi helpommin alustasta kuivuessaan. Taputtelin mattalakalla kiinni korttiin, servettiä, höyheniä, leikattuja ruusukuvioita ja kakkupaperia. Annoin kuivua yön yli ja pidin hetken  prässin alla. Kortin voi myös silittää silitysraudalla suoraksi, kun laittaa väliin  ohuen kankaan. Korttimalli käy tekstin vaihdolla kutsukortiksi, kiitoskortiksi tai mihin vaan! Onnea vastavalmistuneille! 

Leikkaa, lakkaa ja anna kuivua! Helppo korttiohje askarteluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡