torstai 21. toukokuuta 2015

Ideoita hääblogeista -hääblogi 2015

Ihania hääblogeja voi seurata blogilistoilta

Hääideoiden ja hääfiilisten seurailu voi aluksi tuntua vaikealta. Facebook on tehnyt liian helpoksi asioiden seuraamisen, mutta tietenkään kaikki kivat blogit eivät hyppää facebookkiin.

Minulla on muutamia blogeja joita seurailen päivittäin ja onneksi blogit saa yhdeksi uutisvirraksi, jolloin uusia kirjoituksia ei tarvitse erikseen etsiä. Merkitsen kivat blogit seurattavaksi ja uudet kirjoitukset tupsahtelevat minulle sitä mukaan kun ne julkaistaan. Uusia blogeja löytyy päivittäin.

Kansainvälisiä blogeja on helppo seurata bloglovin.com sivulta.
Voita "savettaa" ihanat kirjoitukset odottamaan uutta lukukertaa.


Bloglovin.com ja Blogilista.fi ovat ne paikat joissa blogeja seurailen. Blogilista.fi lopettaa toimintansa 1.6. ja nyt sen seuraajaksi on tarjolla Blogipolku.com.

Suomalaisia blogeja löytyy täältä blogipolku.com.

Tässä olisi kanssasisarille mietittävää. Minusta olisi hyvä idea jos kaikki hääbloggarit laittaisivat sivunsa tuonne Blogipolku.comiin ja laittaisivat tagiksi: hääblogi ja hääblogi2015. Hääbloggarit löytyisivät kaikki näppärästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡