perjantai 15. toukokuuta 2015

Morsiuskenkiä alekorissa!

Ale hääkengät voi löytää yllättävän edullisesti

Ale hääkenkiä löytyy nyt Jyväskylän Haloselta.

Täällä Jyväskylässä Halonen muutti uusiin tiloihin ja avasi viikko sitten ovensa Kauppakulmassa. Kävimme tutustumassa liikkeeseen ja Halonen oli todella tehnyt ison faceliftin. Upea! Häävieraille löytyy Haloselta tänä keväänä paljon kaunista päällepantavaa. Vaatteet olivat nyt hienosti esillä.

Työnsimme lastenrattaita ja etsimme hissiä ja päädyimme toiseen päähän jossa oli erillinen ovi outlettiin. Ja siellä niitä oli, koreittain kauniita morsiuskenkiä! Hinnat vaihtelivat 5 eurosta 30 euroon. Suurin osa kengistä oli kokoa 40-41 mutta joistakin oli vielä pienempiäkin jäljellä.

Eikä tässä vielä kaikki vieressä oli rekkejä täynnä kauniita juhlamekkoja vieraille, morsiamen äidille ja jopa morsiamellekin. Nämä häämekot olivat tosin lyhyitä, mutta olisi minulle kelvannut jos teema olisi ollut toinen.

Sulhaselle oli puvun takkia, pukua, paitaa ja kenkää. Samoin juhlavaatteita häihin myös lapsille. 

Olisinpa löytänyt tänne omien häitteni aikaan!

2 kommenttia:

  1. Oij, olisi kyllä ollut kauniita kenkiä hyvässä tarjouksessa. Toivottavasti joku Jyväskylä morsian on bongannut tämän blogistasi! :)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan! Kenkiä oli vielä jäljellä kun kävimme viime viikolla. Ja vieraille oli kauniita juhlamekkoja 10 eurolla. Ei mennyt taaskaan vetoketju kiinni, niin jäi kauppaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡