keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Keväinen hääkimppu, DIY

Kaunis hääkimppu toukokuun kasveista

Tähän kimppuu  on käytetty krysanteemeja, eustomia ja luonnosta kerättyjä varpuja.  Kevään pajun, pihlajan ja tuomen varvut näyttävät herkille ja unisille, kun lehdet ovat juuri aukeamaisillaan.
Kävimme lenkillä ja tuijottelin kirkkaan vihreänä versoavia varpuja. Pehmeät harmaan  nukkaiset hieman uneliaan näköiset pihlajan aukeamassa olevat varvut ovat houkuttelivat keräämään kimpun. Löysin heleän vihreitä hiirenkorvalla versoavia pajuja, pienilehtisiä tuomenvarpuja ja leskeksi jääneitä leskenlehtiä. Näistä tulisi kauniit kimput häihin.

DIY-hääkimpun voi koota itse kukkakaupasta hankituista kukista ja luonnosta kerätyistä varvuista. Kimppuun voi lisätä haluamansa koristeet.
Hääkimpun tekoa kannattaa harjoitella etukäteen. Jotkin luonnosta kerätyt kasvit nuukahtavat helposti ja näiden kanssa tulee olla tarkkana. Varvut ja pensaskasvien kukat ovat helpoimpia käsitellä.

Kuvan kimpussa on käytetty avattua 18 euron valmiskimppua ja yhtä krysanteemia 3 e. Kukista jäi vielä ylimääräisiä pöytäkoristeeseen ja kukkavieheisiin.

Hääkimpusta jääneet ylimääräiset kukat voi käyttää tarjoilupöydän asetelmaan ja kukkavieheisiin. Nämä kukat jäävät ikkunalleni.


 Itse tehty voi olla edullisin, mutta ei välttämättä kaunein. Se riippuu siitä miten on aikaa harjoitella ja panostaa. Minun pitää vielä harjoitella lisää.

Mainos:

Ifolorin sisustustuotteet Sisusta unelmien koti ifolorin upeilla sisustustauluilla! Tee omista kuvistasi laadukkaalle taidekankaalle painettu canvas-taulu, kiiltäväpintainen kuvataulu tai valokuvapaperille tulostettu Premium-juliste, unohtamatta moderneja alumiini-, akryylilasi ja galleriataulujamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡