lauantai 16. toukokuuta 2015

Ruususen lukuhetkiin vanhaa Victoriaa!

Hääideoita löytyy vanhoista lehdistäPako pitsien ja hääideoiden maailmaan. Kupillinen teetä ja vuonna 1990 ilmestynyt Victoria magazine.


Löysin pari vuotta sitten kirpputorilta 90-luvulla ilmestyneitä Victoria-lehtiä. Kaivoin lehdet taas kaappien kätköistä ja päätin silittää liinan teehetkeä varten. Katoin pöytään pyhäkupillisen teetä ja henkäisin syvään, otin hurmiollisen lukuhetken, irtauduin arjesta.
Ihastelin lehtien sivuilla pitsin ja ruusukirjailun somistamia artikkeleita, siitä miten 90-luvulla voi ihastella viktoriaanista aikakautta. Ihminen voi elää halutessaan prinsessamaailmassa tai ainakin karata sinne hetkeksi. Pienen hetken kuvittelin itseni valkoinen mekko liehuten keräämässä kukkia elokuiselta niityltä tuulen pyyhkiessä olkihattua ilmaan. 

 Ihania kukka-asetelmia, sisustusta, käsityöohjeita. Hääideat koostuvat pienistä puroista. Tässä Victoria magazine 90-luvulta.

Heleät asetelmat, idylliset sisustukset kelpaisivat myös meille kotiin vielä nytkin. Kauneuden kaipuu ei ole hävinnyt aikojen saatossa, pitsit ja viktoriaaniset sisustuselementit ovat jatkuvasti esillä sisustusblogeissa.

Victoria magazine ilmestyy vieläkin ja heillä on myös kaunis blogi ihanine pitseineen. Tässä linkki lehden sivuille: Victoria Magazine.
Mainos: Teekauppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡