lauantai 11. heinäkuuta 2015

Hemmottelua Kumpeli Spassa Heinolassa

Vähän parempi morsiussauna

Rentouttava lomapäivä Hotelli Kumpelin Spa:ssa. Heinolassa on mukava viettää lomaa

Lomanviettoa parhaimmillaan on rentoutuminen ja nauttiminen hyvästä olosta. Aloitin aamun juoksemalla pitkin Heinolan Kymenvirran rantaa. Puistossa kukkivien ruusujen ja syreeneiden tuoksu ja kesän kauneus pakottivat hillitsemään vauhtia. Kaunista ja hyvä hengittää. Nyt ei ollut tietoakaan paperinhajusta. Heinolan puistot on kuin tehty juoksulenkkejä varten. Pakkasin repun valmiiksi ja suuntasin juosten suoraan Hotelli Kumpeli Spahan. 

Spassa tuoksui ja näytti ihanan puhtaalle. Silmä lepäsi hyvällä maulla sisutetussa kylpylän yksityiskohdissa. Peseydyin nopeasti ja juoksun jälkeen oli ihana vilvoitella uima-altaassa. Altaan päädyissä oli hierovat suihkut ja altaaseen oli luotu tunnelmaa valoilla. Ilmeisesti uidessa sai myös positiivista värivalohoitoa. Siirryin tämän jälkeen höyrysaunaan. Aivan ihanaa! Upea tuoksu ja saunan lämpötila oli juuri sopiva. Tänne olisi pitänyt tuoda vasta vihitty ystäväni morsiussaunaan. Niin tai mieheni joka ei töiden vuoksi päässyt mukaan. Saunan jälkeen katsastelin muita saunoja ja palasin takaisin altaiden äärelle. Porealtaassa voisi viettää vaikka koko päivän. Upeinta kylpylässä oli sen rauhallisuus, ei metakkaa, kiirettä tai hälinää. Suurista lasi-ikkunoista vain tuijotti lumoutuneena virtaavaa vettä lojuten rennosti altaassa. 

Pukuhuoneen kautta kävin hörppäämässä termospullosta vihreää teetä ja lähdin etsiskelemään suolahuonetta. Sen kuuluu helpottavan nuhaa ja puhdistavan ihoa. Menin huoneeseen istuskelemaan ja samalla rupattelin lomaansa viettävälle rouvalle Heinolan nähtävyyksistä. Ihanan hiljaista muuten, hiljaista ja letkeää. Kylvin varpaani rypyille ja kävin hakemassa termospulloni jossa oli haudutettua vihreää teetä. Upea relax-huone löi ällikältä. Kaunis maisema ja ihana sisustus auttoivat pitämään pienen retriitin. Hörpin teetäni hyvin onnellisena. Spa teki lomalaisesta taas uuden ihmisen.  

Suolahuone oli mielenkiintoinen ja puhdistava kokemus. Se on  kuulemma  hyväksi astmaatikolle.


Kävin samalla tutustumassa Hotelli Kumpelin sviittiin. Kysyin respasta saisinko käydä huoneessa kurkistamassa. Mukava asiakaspalvelija antoi minulle kortin ja sanoi käy vain. Hotellissa pidetään kesäisin useita häitä ja majoitetaan häävieraita. Hotellin Spa olisi ihana paikka valmistautua omaan hääjuhlaan.

Kävin tutustumassa Hotelli Kumpelin sviittiin. Huoneen parveekkelta oli upeat näkymät virralle. Ihana olisi päästä tuonne kylpyyn.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡