perjantai 24. heinäkuuta 2015

Boheemi hiuskoru hot or not?

Morsiamen hiuskoru hakusessa

Kauniit hiuskorut sopivat boheemille morsiamelle. Kuvat löydetty täältä.

Viime vuosina boheemit hiuskorut ovat näyttäytyneet pinterestkuvissa ja blogeissa. Ne ovat kauniita ja niissä on hieman etnistä tunnelmaa ja se vaatii morsiamelta uskallusta pukeutua siihen. Ne ovat kuvissa kauniita, mutta näkeekö perisuomalainen morsian sitä omassa päässään lopulta? Eikö suomalainen häätyyli lopulta vieroksu liian koristeellista ja kimaltavaa? Boheemiin häätyyliin nämä käyvät mainiosti herkän pitsisen mekon kanssa ja hääasusta ei silloin tule liian joulukuusi. Mitä olette mieltä?

Mistä näitä koristeellisia hiuskoruja sitten saa? Ebayssä on ainakin myynnissä monen näköisiä hiuskoruja, jotka ovat tarkoitettu Intian kaunottorille, joille häät ovat spektaakkeli. Etsin teille muutaman.
Ebayssä on myytävänä suuriakin hiuskoruja. Kallein taitaa olla alle 20 euroa, joten riski ei ole iso.  Matha Patti on hyvä hakusana näiden etsintään.

Hiuskorun voi tehdä itsekin. Tästä inspiroituneena, minulla ainakin hiuspantaprojekti saa vielä jatkoa!
Valoa ja ääntä hääpäivääsi, klikkaa varaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡