keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Uuh ihanat Parikat! Ale vinkki!

Voi vitsi mitkä hääkengät!


Selailin kenkäsivustoja lomalta paluuta varten, jos löytyisi jotakin ihanaa. Nettikauppojen ihmeellisestä maailmasta löytyy nyt vaikka mitä. Zalandon alennuskoodi poltteli ja olen jo valmiiksi kerännyt puolivalmiita ostoslistoja, kunnes oikea tarjous tai lottovoitto tulisi vastaan. Silloin tarvitsisi painaa enää Tilaa-nappia!

Lomarahat on kohta puoliin tulossa ja ne on jo kohta tuhlattu. Löysin nimittäin ihanat Minna Parikan kengät alennuksesta. Näihin saa vielä 5 % lisäaleen. Kun kengät maksaa satasia niin alennukset on tuntuvia.

Punainen on aika kiva väri hääkenkiin. Muistan tätini punaiset silmälasit, siskoni punavalkoiset häät. Ja tietenkin punainen polkadot sopisi teemaksi?Minna Parikan Daisy. 


Spartoo.fi: 5% alennus, myös ALE-tuotteista!
koodilla:
SALESPE15FI
Voimassa 25.8.2015 asti.

Ihania polkadot-hääjuttuja. Hauska teema tämäkin. Kuvat täältä.

Aiheesta lisää inspiraatiota Pinterestin ihmeellisestä maailmasta...  Nyt on jo kiire.  Lähden viettämään viimeisiä lomapäiviä mummolaan. Pelottaa lomalta paluu vuoden jälkeen, mutta en mieti sitä nytKatsotaan saako matkalla askarreltua jotain. Palataan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡