perjantai 3. heinäkuuta 2015

Morsian varo nyt! Miten vältät rusketusrajoja?

Pikkusen auringon ottoa. Melkein voisi polttaa bikininarujen rajat muistoksi. Niin harvinaista tämä aurinko on ollut tänä kesänä! En suosittele kesämorsiamille.

Suojaa tai vältä olkaimia

Tämä asia oli minulle pienen hysterian aihe. Katselimme mieheni kanssa Satuhäät- ohjelmaa ja niin monella morsiamella näkyi selvät topin olkaimien rajat olkaimettomassa puvussa. Pahimpia oli niistä leveät haltetneck-olkaimien valkoiset jäljet muuten niin ruskean punaisessa ihossa. Harmitti noiden tyttöjen puolesta, sillä he olivat panostaneet pukuun, hiuksiin, kynsiin, meikkiin siis omaan ulkonäköönsä todella paljon ja näin silmiinpistävä asia jää huomiotta.

Miten vältät olkaimien rusketusrajoja?


1. Vältä olkaimellisia toppeja. Halterneck-topit ovat pahimmat. Myös spagettiolkaimet jättävät rajan. ( Tämä oli haastavaa, ostin repullisen olkaimettomia rintaliivejä. )

2. Käytä olkaimettomia bikineitä

3. Käytä lapsille tarkoitettuja aurinkovoiteita suojakerroin min. 30

4. Vältä avonaisia t-paitoja ja etenkin V-aukkoa

Huomio mitä sinulla on päälläsi auringon porottaessa. Terassi, nurmikonleikkuu, pihatyöt ja ranta ovat niitä rusketusrajavaaran paikkoja. Suojaa tai riisu, niin ei mitään rajaa! 

Onneksi tämä kesä on ollut hyvä rusketusrajavaaran suhteen, toppatakki päällä on vaikea saada rajoja.

Jos et vielä ole hankkinut aurinkosuojavoiteita, nyt se kannattaa: Biodelly.fi tarjoaa nimittäin kaikki tuotteet 15% alennuksella! Tarjous on voimassa 15.7 saakka TAI niin kauan kun tuotteita riittää. Alennuksen saat koodilla AURINKO15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡