sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Inspiraatioita perhosista: rintakoru, hiuskoru

DIY korut kaasoille ja äideille 

Itsetehty perhosrintakoru toimisi myös sulhasen kukkavieheenä tai yhdistävänä tekijänä kaasoilla.

Perhosinspiraationi tuntuu loputtomalta. Päätin askarrella hius -ja pukukoruja. Käytin perhosen muodon mallina ritariperhosta. Nämä ovat jo muodoiltaan kauniita valmiiksi. Tein perhoset samalla idealla mitä oli ensimmäisessä perhospostauksessani. Muutoin käytin tällä kertaa mielikuvitustani ja lakkasin sulkien palasia perhosen siipien pintoihin. Hiuskoruun ompelin koristehelmiä perhosen huovutettuun ruumiiseen ja maalasin kultamaalilla perhosen siipiä. Ompelin tämän jälkeen korujen kiinnitysosat perhosen ruumiiseen. Nämä on aika helppo askarrella iltapuhteena ja silmäillä televisiota samalla. 

Korujen kiinnitystarvikkeet ostin Sinelliltä. Siellä rintakoruneulat 25 mm maksoivat 1,50 e / 6 kpl. Joten hintaa ei tälle rintakorulle juuri tule, tosin maksaa se tekemisen vaivan. Hiuskoruklipsit 4 cm maksoivat 3,90 e / 10 kpl. Hiuskorun lasihelmet ostin koruna Gina Tricosta. Purin korusta pienen osan pois ja sain siitä hyvän määrän askarteluhelmiä. Korut olivat 70% alennuksessa, joten sain hyvin edullisesti käyttööni korun ja askarteluihin helmiä samaan hintaan.

Nämä rintakorut olisivat kauniita kaasoilla, jos yhteneväisiä pukuja ei löydy. Rintakoru käy jopa sulhaselle kukkavieheeksi. Miksi muuten ei kauniita rintakoruja käytetä kukkavieheenä? 

Nämä olivat vasta ensimmäiset koruharjoitukset, mutta minulla oli niin kiire levittää tätä itsetehtyjen perhosten ilosanomaa. Mitä tykkäätte?

Kankaisista perhosista saa myös kauniin hiuskoristeen, voit vaihdella kiinnitysmekanismia tarpeesi mukaan. Perhosen voi koristella lasihelmillä, sulilla tai vaikka timanteilla. Mitä nyt sattuu löytymään. DIY-hääkoristeet voi askarrella samalla ohjeella. 


Lisää aiheesta:


Inspiraatioita perhosista:
 perhospaikkakortit
Inspiraatioita perhosista:
 perhosmobile

Greetings from Finland! I crafted these little butterflies and its quite easy to make. I hope you enjoy  crafting too. Real butterflies in Lavender Carden might be more beutiful ones.

Mosaic Monday


Hääputiikki Ribbon & Ink

8 kommenttia:

 1. I think your butterfly jewelry creations are adorable. If I were to wear one, it would be a brooch, the white one on lace is pretty.
  Thank you for linking to Mosaic Monday LLL.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Judith! Thank you for visiting! I like that white one too.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moikka kiitos! Tykkää niistä itsekin :) Näistä saa aikaan vaikka mitä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡