sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kortti kesäjuhliin,

Pientä askartelua ja näpertelyä


Kävimme eilen mökkijuhlissa ja veimme mukanamme tämän askartelemani kortin. Halusin kortin esitellä myös teille ja ennen lähtöä nappasin siitä pari kuvaa.

Saimme jo aikaisemmin ihanan kutsun mökkijuhliin. Muistatteko pari postausta sitten, kun mainitsin että vastatkaa niihin kutsuihin. Miten sattuikaan kävi niin että olin itse varma että olin vastannut kutsuun. Edellisenä iltana katsoin puhelinta ja kauhukseni huomasin että vastauksessani luki minun kirjoittamanani: Kiitos kutsusta, ja sitten olin lähettänyt söpön kuvan vauvasta. Nauratti ja nolotti vastaukseni samaan aikaan.

Onneksi ihana kutsujen lähettäjä oli lisännyt meidät tulevien joukkoon muutenkin ja saimme nauttia oikein mukavasta  kesäpäivästä.

Mökkijuhlat on kyllä mainio keksintö ja siellä telttapaviljonkiin saa mahtumaan isommankin määrän ruokailijoita. Kaverilta muistin kuulleeni että heidän häihinsä paviljongin alle oli naputeltu laminaatti, jolloin telttaan saatiin tanssilattia. Tämäkin voisi olla hyvä juhlapaikkaratkaisu aurinkoisissa kesähäissä. Onneksi Suomen kesä on sentään vähäluminen.

Nautitaan nyt näistä viimeisistä kesäpäivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡