lauantai 22. elokuuta 2015

Melonikakkua ja synttärivalmisteluja

Kesäkuuman suosikkikakku hedelmistä

Raikas, mehevä ja varmasti terveellinen melonikakku sopii pienten ja vähän isompienkin juhliin. Ystäväni teki oikein komean melonikakun ja se myös maistui kesäkuumalla todella hyvältä.

Kävimme tänään ensimmäisillä kaverisynttäreillä, pienet ystäväiset täyttivät myös ensimmäisen vuoden. 1-vuotiskakuksi mammaliini oli tehnyt meille ihanan melonikakun. Se maistuikin näin kesäkuumalla, myös meille vähän vanhemmille.

Oletteko törmänneet melonikakkuihin häissä? Se voisi olla melko hyväkin idea ainakin tarjoiluna hääkakun lisäksi. Fitnessbuumin myllätessä ihmiset katsovat enemmän mitä syövät. Ja onhan melonikakku hittijuttu lapsivieraille.

Meidän synttärivalmistelut ovat käynnissä. Pitäisi siivota, leipoa ja jotakin muuta tehdä. Ehkäpä teen vain meidän version  hedelmäkakusta pienille juhlijoille huomenna ja thats it. Jos mies sitten siivoaisi tai tekisi jotain. Nostanko jalat ylös?

Tirkistelykuva juhlavalmisteluista. Aina ei onnistu, kakkupohja meni uusiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡