maanantai 31. elokuuta 2015

Viva La Vida- korttiaskartelua

Elämä voittaa!

Kirpputori löytöinä sai  uudet leimasimet eurolla. Tupakka-aiheiset leimasimet toivat minulle mieleen Meksikon ja Frida Kahlon.

Viimepäivät ovat olleet raastavia. Vetämätön olo, valuva nenä ja liikunnan puute saavat minut kihisemään kiukusta, kun energiaa pitäisi saada vapauteen.

Onneksi, elämä alkaa pian voittamaan ja paineiden purkautuminen siivousvimmana sai elon tuntumaan taas hieman kevyemmältä. Kävimme eilen Jyväskylän katukirppiksellä katsastelemassa löytyisikö aarteita. Löysin hassun laukun, talvitakin, tarroja ja tupakkaleimasimia. Kirppis oli hieno tapahtuma auringon helliessä kirpparikansaa. Mukavaa fiilistä toi Katukirppikselle järjestettu elävä musiikki. Hyvältä kuulosti se "mikänytsennimioli"- tyttöbändi, joka soitti ennen torvipoikaa. Paikalla olijat kyllä tietävät mitä tarkoitan. Laittakaa kommenttikenttään bändin nimi, jos teillä on tietoa.  Menevät biisit nostattivat mielialaa ja pieni hytkyi myös taputtaen käsillä tahtia. Mukava meininki sai tavaran vaihtamaan omistajaa.

Katukirpputori sunnuntaina Jyväskylän kävelykadulla. Olipa paljon ihmisiä ja kivaa osteltavaa.


Löysin tämän hauskan Ivanka Trumpin laukun ja talvitakin. 


Tupakkaleimasimien innoittamana minun oli pakko päästä testaamaan leimasimia. Päätin askarrella elämän kunniaksi Frida Kahlon tapaan Viva La Vida-kortin. Tupakkaleimasimissa oli jotakin mikä minut sai muistamaan Kahlon muistikirjan värikkäine kuvineen ja sekavine ajatuksineen. Kahlo juhli elämää maalauksellaan viimeisinä elinpäivinään. Tämä herättää minussa kunnioitusta Fridan asennetta kohtaan, että elämä on liian lyhyt haaskattavaksi. Ja minä kurja olen valitellut vain flunsaa.

Ei pidä antaa elämän valua ohitse elämättä. Nyt blogia kirjoittaessani istun autossa ja matkaamme kohti Tamperetta. Varasimme yöksi huoneen ja aiomme pitää pienen miniloman ihan vain perheen kesken. Nyt meillä on sitä yhteistä aikaa, joka tulee olemaan vielä kortilla. El sol sale para todos!

Tiimarista on minulle jäänyt sinistä silkkipaperia ja pahvia. Ne huutavat katselijalleen herää, elä nyt!

Korttiin askartelin pieniä yksityiskohtia ja kukkien alle jäi piiloon espanjalaisia sanontoja elämästä.2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä ja mahtavan kortin oot saanut aikaiseksi. Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Moi Kata Maria! Kiitos! Tuo on jo iso kehu! Sinulla on niin kivoja ja siistejä kortteja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡