torstai 27. elokuuta 2015

Pelaamaan minigolfia!

Mitä tehtäisiin?

Minigolf on hauskaa viihdettä. Hutungin radalla on mukava puistomainen rata, jossa viihtyy koko perhe tai polttariporukka.

Syksy alkaa olemaan lähellä ja sitä helposti jää nenä vuotavana sisälle nyhjäämään. Olemme yrittäneet keksiä, jotakin kivaa ja edullista tekemistä. Muistelimme että olemme käyneet minigolfaamassa Launeen leikkipuistossa Lahdessa silloin joskus suhteemme alkuaikoina. Löysimme mukavan minigolfradan täältä Jyväskylästäkin.

Veimme kummitädin minigolfaamaan Hutunkiin. Se kuuluu Jyväskylän lasten löytöretkikohteisiin ja tilaamalla perheelle oman passin pääsi koko perhe golfaamaan lasten lippujen hinnalla. Olin tilannut passin keväällä meille odottamaan käyttöä. Passi on vielä elokuun loppuun asti voimassa, joten vielä ehtii passia käyttämään. Hutunkiin tosin pääsee minigolfaamaan ympäri vuoden! Vaikka kesä alkaa olemaan ohi niin minigolf siirtyy sisätiloihin hohtominigolfiksi vasta lokakuussa.

Jyväskylän lastenlöytöretkipassissa oli hyvä minigolf - ja keilailutarjous perheille, viimeisiä aikoja viedään sillä passi on voimassa elokuun loppuun. Teatteritarjous oli voimassa pidempään.Minigolf on yllättävän hauska peli ihan kaksistaankin, radalle oli tullut myös vanhempi pariskunta treffeille. Parhaimmillaan minigolf on pienellä porukalla ja siitä riittäisi hauskaa ihan polttareihinkin. Tiedättekö mikä on se voiton tunne, kun saa pallon ensimmäisellä lyönnillä monen kulman kautta reikään? Jee!

Pieni tykkäsi esteistä oikein kovasti ja kipusi niitä edeltä menemään. Pitäähän jonkun tarkastaa ratakin, ennen pelaajien siirtymistä pelipaikalle. Kentän laitamilla oli helppo työntää taaperokärryä ja lastenvaunuja. Ihan mukava paikka pienen kanssa, kunhan vain katsoi ettei taapero ollut vesiesteessä läträämässä tai vaarassa pallon tiellä. Kenttä oli kauniisti aseteltu ja tehty puistomaiseksi vesielementeillä, sillalla ja kukkaistutuksilla. Pienen iloksi kentällä asustelee myös villi pupujussi!

Loppupisteissä taisin tulla viimeiseksi. No jaa, kun  lyö pallon useammalla lyönnillä reikään, niin sain silloin pelata enemmän. Vielä pääsee ulkoilemaan mukavan lajin parissa!

Jotkut esteet näyttivät helpoilta ja niissä saattoi kulua aikaa. Minigolf on kuitenkin tekniikkalaji ja aina löytyy parannettavaa. Minulla jäi muutama reikä hampaankoloon.
Spartoo.fi: 10% alennus kaikista tilauksista
koodilla:
SEPTFI1
Voimassa 26.8 - 30.9.2015 välisenä aikana. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡