torstai 15. lokakuuta 2015

Tee se itse -korttiteline kirjasta ja vuokrattava herkkubuffeevaunu

Vanha kirja muuttui korttitelineeksi

Nostalgisen näköinen itsetehty korttiteline sopii kotiin hyllynpäälle tai juhlien lahjapöytään. Näin aivan ihastuttavan korttitelineen naapurini kotona. Pikkuleijonan äiti osaa todellakin vääntää asioita rautalangasta ja niin nytkin. Vanha kirja oli muuttunut kauniiksi korttitelineeksi taittelemalla sivut kahtia, ja koristeeksi hän oli väääntänyt kauniin "kortit"-tekstin. Onneksi tuon kortit-tekstin voi suunnittella omanlaisensa. Kyltin voi askarrella vaikka pahvista, jos rautalankatyöt vaativat vielä harjoitusta. Minusta aivan ihana idea. Tämmöinen sopisi hyvin häiden lahjapöytään.

Pikkuleijonan äiti osaa kyllä taitavasti vääntää rautalangasta kirjaimia. Hän tekee myös sukunimikylttejä rautalangasta oviin tilaustyönä. Minulle voi laittaa kyselyä sähköpostiin, niin voin välittää eteenpäin. Aika yksinkertainen teline, tähän voisi väliin pujottaa myös ohjelman, ja menun sekä kanteen askarrella pöytänumeron? 


Sain häneltä toisenkin häihin liittyvän idean! Pikkuleijonanäiti vei minut mukanaan ystävänsä  juhlasuunnitteluyrityksen avajaisiin. Juhlasuunnittelu Ilonasin avajaisissa oli esillä vuokrattava herkkubuffeekärry. Morsiamet huomio! Nyt kärryä ei tarvitse tehdä itse, eikä säilöä kuukausikaupalla häkkivarastossa. Herkkubuffee-kärry on vuokrattavissa ainakin Jyväskylän alueella. 

Iloinen Juhlapalvelu Ilonasin Ilona vuokraa hauskaa herkkubuffeekärryä. Hänen käsialaansa on myös kankaasta tehdyt ikihääkimput.


Aika hauska herkkubuffeekärry häihin tai vaikkapa lastenkutsuille. Herkkubuffeekärryn voi vuokrata ainakin Jyväskylässä. 

No me ollaan kohta perillä, automatkalla on helppo kirjoittaa postauksia. Varasin booking.com kautta meille huoneen kylpylähotelli Kunnonpaikasta. Nyt on jo kiire moikka! Kannattaa kurkata ne kylpylätarjoukset, alla olevasta mainoksesta, sieltä mekin löydettiin alle satasella.


4 kommenttia:

 1. Ihana toi kortti teline ja tuo rautalanka teksti kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Pikkuleijonan äiti on tosi näppärä. Olisi toiminut meidänkin häissä.

   Poista
 2. Tarvitsisin sukunimen väännettynä rautalangasta ;) samasauk@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka välitin tietosi tekijälle ja laitoin sinulle sähköpostia. Kaverini on kyllä innokas tekemään, jos aikaa riittää.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡