sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Rare London, mauttomien mekkojen koti

Ihan karmeita mekkoja, mutta pakko saada!


Rare Londonin sivuilta löytyy Barbie-leikkeistä tuttuja paljetti-ihanuuksia. Liian lyhyet, liian kimaltavat, liian tiukat ja aivan liian avarat mekot! Voiko näitä ylipäätään pitää? Ihan mielettömän kaunis vyö. Kuva1, Kuva2, Kuva3.


En muista mistä päädyin tämän bilevaatteita myyvän nettikaupan sivulle. Minun piti ostaa iltapuku kaverini häihin ja Rare Londonilta puku löytyikin edullisesti. Käyn sivuilla aleiden aikaan haaveilemassa ihanista bilemekoista paljetteineen. Nämä mekot ovat, joka tapauksessa liian lyhyitä, liian avarakaula-aukkoisia ja liian pornoja, siis aivan täydellisiä Barbielle. 

Keräsin teille muutaman bilemekon näytille.  Kun tilasin viimeksi, niin tavarat tulivat kotiini asti noin viikossa. Netissä asiakkaat kertoivat ongelmista palautuksien  ja koon vaihtamisien kanssa, joten laitoin menemään tilaan niin pidän- asenteella oman tilaukseni. Otin varmuuden vuoksi reilun koon ja kyllä kannatti. Tosin Opulence England-mekkoni kanssa jouduin tekemään "hieman" töitä. Vaikka mekot nyt mahtuvatkin päälle, niin pieni ongelma mekkojen kanssa on se, että en ole Barbie. Nyt kauniit mekkoni roikkuvat käyttämättöminä kaapissa, toivoen että omistaja keräisi viimein rohkeutensa tai hyvä haltiatar tekisi taikoja.


Tässä vielä muutamia ihania Rare Londonin mekkoa, ihan kamalia. Kuitenkin haluaisin omakseni nämä kaikki. Kuva1Kuva2Kuva3


Ajattelin laittaa näytille mustan paljetticoctail-mekkoni. Se on kyllä niin kamalan tyrkky. En tiedä tuleeko se vieläkään päälleni viikonlopun juhliin. Mitä sanotte?

Onkohan se kuitenkin vähän liian lyhyt ja liian avonainen? Tuleekohan helmaa nyittyä paniikin omaisesti alas? Ei tämä nyt käy, juhlissa pitää olla mukava ja itsevarma olo.



Tämä ei ole blogiyhteistyöpostaus. Tämä on lähinnä itseironiaa.




8 kommenttia:

  1. Oih nuo ylärivin ja alarivin keskimmäiset, ollapa tosiaan vähän pidempiä (tai vähemmän läpinäkyviä)! Ihanan kamalia sopii tosiaan aika hyvin näihin :)

    Ja mielestäni toi oma mekkos menee hyvin, asenne ratkaisee ;) Itse laittaisin tummemmat sukkahousut (nimenomaan sukkahousut) alle, niin ei niin väliäkään vaikka vähän vilkkuis. Sit vaan asenteella "joo mä todellakin tiedän miten fabulous mä oon ja miten lyhyt mekko mulla on, d'ah se tässä on ideanakin!" :D Meikki ja hiukset vaan simppelinä niin ei mee liian överiks.

    VastaaPoista
  2. Joo ihan mustat sukkahousut tarvitsee kyllä tuon mekon kanssa. Mulla ei tainnut olla yksiäkään ehjiä kaapissa, nämä on mun hiekkalaatikkopitkikset. Katsotaan nyt, vaatekaappi on tupasen täynnä, eikä mitään päälle pantavaa.

    VastaaPoista
  3. Oi, tuo ylärivin viininpunainen on kyllä aika ihana! En keksi mihin voisin laittaa sen tuollaisenaan, mutta jonkin jakun tai huivin kanssa ehkä...
    Musta mekkosi sopii ihanasti pitkien, vaaleiden hiustesi kanssa.
    Kiitos hauskasta postauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ole hyvä! Joskus nämä postaukseni, muuttuvat kuvamateriaalin jälkeen humoristisiksi.

      Kiitos. Välillä on hyvä avata kireä nuttura, saa ainkin vähän peitettyä liian avonaista kaula-aukkoa. :)

      Poista
  4. Hahaha, apua :D Tosi hyvä tuo viimeinen lause lopussa! Mun mielestä tuo musta mekko oli just sopiva :) Kaula-aukko on näyttävä, mutta pitkät hiukset tasaavat näyttävyyttä just eikä melkein. Hyvä veto laittaa myös mystat legarit, nekin tekevät mekosta vähemmän pervon, hyvässä mielessä siis! Oli muuten törkeän hieno tuo azteekkikuvioinen mekko, pitäisiköhän laittaa itselle tilaukseen... :)

    VastaaPoista
  5. Älä muuta sano, apua! Hei joo, minulla on muuten se kuristusbody tuolla jossakin, se saattaisi saada ihmeitä aikaan ja peittää vähän kaula-aukkoa. Jotenkin ihan hirveää etsiä ihmisvaatteita päälle juoksutrikoiden ja tuulitakin sijaan.

    Niin tuo azteekkimekko on aivan ihana, mutta lyhyt! Mutta hei, pikkujoulut on tulossa. Tuon kanssa voisi toimi jotkut kiiltävät leggarit ja superkivat kengät. Tai sit ne Barbie-jalat!


    VastaaPoista
  6. No ei noi nyt niin kamalia mekkoja oo, jos on vartaloa jonka niihin laittaa, toki toi pallomekko on kyllä aika kamala.

    Mutta mitä sun mekkoon tulee, niin todellakin voi käyttää, varsin upea pikkujouluihin ja silloin menee kyllä leggareidenkin kaa. Tosin riippuen kuinka hienot pikkujoulut on, mutta sitten sukkahousuilla juhlavampiin juhliin!:)
    Pikkujouluissa saa vähä kaula-aukko vilkkua, toki ymmärrän ja tiedän jos tuntuu itsestään siltä että jotain pursuilee näytille liikaa, niin tulee kiusallinen olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihh! Ei niin oikeasti nuo mekot on upeita, mutta vasta sitten kun ne laittaa päälle niin saattaa muuttua ihan kamalaksi. No pitää kerätä vielä rohkeutta tai kokeilla pakkausteippiä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡