torstai 22. lokakuuta 2015

Korttipussin askartelua

Näyttävä korttipussi on kiva lahja

Kaunista korttipussia saaja voi käyttää pienien aarteiden tai korttien säilömiseen. Tämä pussikortti on menossa kihlajaiskortiksi.

Ikeasta löydettyyn tagi-lappuun kirjoitin onnittelutekstin saajille. 


Sammakkoprinssi odottaa suutelijaansa. Kiss me! Siirtokuvatekniikalla saa siirrettyä vaikka oman hääkuvan pahville, puulle tai no melkein mihin vaan.

Eilen kävin alakerrassa askartelemassa. Pikkuleijonan äiti lupasi opettaa minulle siirtokuvatekniikkaa. Kolme tuntia meni ihan siivillä ja sain aikaiseksi kolme sydämen muotoista aaltopahvin palasta, joihin oli siirtynyt kaunis kuva. Yhdestä niistä näpräsin korttiviritelmän paperiaskarteluhaasteeseen ja toisesta syntyi korttipussi.


Minusta on todella hienoa, että on joku kenen kanssa voi askarrella. Oma askartelu ei ole sillon, niin pää pussissa touhuamista, vaan  toisen kanssa tekeminen on uusien ideoiden ja näkemyksen vaihtoa. Pikkuleijonan äiti sai myös kortti-inspiraation ja hän jäi luomaan vielä lisää uusia hienoja kortteja.  

Paperiaskarteluhaasteena oli aiheena nyt höyhen. Pikkuleijonan äiti poltti korttiin kauniit reunat ja hänen kätköistään löytyi nappeja ja enkelikuvia.  

Kuvien pinnassa on steariinilla sulatettu vahamainen kalvo. Hauska tuo siirtokuvatekniikka. Voisi järjestää yhden illan askartelukurssin jos olisi osallistujia täällä Jyväskylässä. Tekniikka sopii vaikka kutsujen, pöytäkylttien ja tai hääkuvalla varustettujen kiitoskorttien askarteluun. Voi laittaa viestiä, niin voisi järjestää kurssin ennen joulukorttien lähetyspäivää.


Sain viimeinkin toteutettua korttipussi-idean kihlaparille, se oli leijunut ilmassa jo pitkään, mutta jotain ideasta puuttui. Jotenkin ollut vähän alamaissa ja nyt töytäisy uudella siirtokuva-idealla sai taas sormiini säpinää. 


Tämä mustavalkoinen on kyllä kiva yhdistelmä kihlaparin korttipussiin. Juhlien jälkeen pari voi koota saamansa kortit tähän pussiin ja se on kiva säilytyspaikka ystävien viesteille ja pienille aarteille. Pussi toimii onnittelukorttina ja sisälle voi piilottaa jotakin kivaa, vaikka suklaata! 

Eikö ole kiva idea?

Kävimme Kuopion matkalla Ikeassa ja sieltä tarttui ihania askartelutarvikkeita. Tagi-lappuja, silkkipaperia, paperipusseja ja uudet askartelulaatikot. Morsiamet katsokaapas tuon sunrid-kankaan hintaa!Niin ja olen kokonaan unohtanut kertoa, että voitin paperiaskarteluhaasteen arvonnassa super ihanan askartelutarvikepaketin. Olin ihan täpinöissäni kun kirjekuori tupsahti postista. Nyt näitä nauhoja oli ihana hyödyntää Korttipussin askartelussa.


Olen niin iloinen tästä siirtokuva -ja korttipussi-ideasta että väsymys kaikkosi.
2 kommenttia:

 1. Tosi ihanat! <3
  askartelusta tulee niin upeita teoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos! Olin jopa itse yllättynyt miten hienoja tuli. Joskus askartelussa on kivaa vain sotkea sormet liimaan ja repiä kuivunutta liimaa sormista. Hyvä kun laitoit viestiä, mun piti jatkaa tätä kortti-inspiraatiota, mutta eksyin haamuilemaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡