tiistai 20. lokakuuta 2015

Kulmakarvat kuntoon kotikonstein

Kauniit kulmakarvat tuovat särmää kasvoihin. Nypi ja värjää itse!


Kulmien muotoilussa pitää muistaa, ettei aloita nyppimään väärästä kohtaan. Jos kulmakarvojen väli on liian leveä, niin nenä näyttää myös leveämmältä. Kulmakarvan tulee lähteä nenän sieraimen päältä ja kulman nousta hiukan ylöspäin. Sitten sen tulee jatkaa siipenä alas, samassa  linjassa silmän kanssa. 

Kauneushoitolaan saa yleensä uppoamaan miniperheloman verran rahaa. Ihoni on onneksi parempaan päin, joten kulmakarvojen ja ripsien värjäys saa nyt riittää hoidoksi. Sen onneksi osaan tehdä itse! 

Ensin yleensä pesen kasvot kunnolla. Sitten kartoitetaan kulmaviidakon raivaustarve ja piirretään linjat.  Kulmakarvojen piirtämiseen on hyvä vinkki mieheltä joka on opettanut minua meikkaamaan. Tässä postaksen lopussa on Wayne Gossin vinkkilinkit kulmienmuotoiluun.

Sitten on vaan se kivuliain osuus, nyppiminen.  Nypin yleensä vain kulmien alta ja jätän yläpuolen rehottamaan vapaasti. Luonto kyllä tietää, millaiset ovat luonnolliset kulmakarvat. Tärkeää on kuitenkin levittää hieman silmän ja kulmakarvan välistä osuutta  ja siistiä törröttävät karvat. Tämän jälkeen naama on kyllä punainen. Tämä onkin hyvä homma tehdä kipeänä, kun on muutenkin kotona.RefectoCil- kulmakarvojen ja ripsien värjäysainetta on varmaan ollut olemassa aina. Ihan kuin olisin pienenä nähnyt näitä jossakin. Värjään kulmat ja ripset aina kun olemme lähdössä lomalle. On paljon mukavampi polskutella uima-altaassa, kun ripsarit eivät leviä pitkin naamaa.


Käytän aina tätä samaa RefectoCil-värjäysainetta ja käyttämäni väri on usein alekorissa.  Valitsin sävyksi vaalean ruskean. Omat kulmakarvani ovat ohuet, vaaleat, lähes läpinäkyvät.  Nauroimme pienenä värjätyille mustille kulmakarvoille, että värjääjä oli muuttunut Mauno Koivistoksi. Meistä näytti niin hassulle, kun kasvot muuttuivat kulmakarvojen johdosta niin paljon. Vaaleilla voi olla aluksi hankalaa tottua tummiin kulmiin. Ei kannata kuitenkaan liian tummaksi laittaa, luonnollisuus on kaunista. Jos sävy on liian vaalea, voi aina uusia värjäyksen. Väri kestää minulla ainakin pari viikkoa.

On muuten ihmismäisempi olo  uusien kulmien kanssa, nyt kelpaa olla tuulipuvussa leikkipuistossa.

Kulmien ja ripsien kotivärjäys on nopea toimenpide. Ja yllättävän helppo.  Ainut mikä voi mennä pieleen, on kulmakarvojen muoto ja se että huuhdot väriainetta suoraan vedellä kasvoista. Aine kirvelee silmiä ihan vietävästi. Käytä aina puhdistamiseen pumpulityynyä.

RefectoCilin kulmien ja ripsien värjäysohjeet. Nämä on hyvä lukea etukäteen! Tiedän että tekemällä oppii, ihan kantapään kautta.Kulmakarvat näyttävät siisteiltä, epämääräisien värittömien tupsujen sijaan. Kulmani eivät nyt ole vimpan päälle Hollywood kulmat, mutta itse tein ja säästin. Luonnolliset kulmat ovat minusta kauneimmat.


Ihana Wayne Goss

Meillä kaikilla on -varmasti paljon opittavaa meikkaamisesta. Häitäni varten harjoittelin YouTube-videoiden avulla häämeikkiä. Sitä kannattaa lähteä opiskelemaan hyvissä ajoin, vaikka suunnitelma B:ksi, jos homma ei menekään niin kuin on suunnitellut.

Aluksi luulin, että se on vitsi, kun mies meikkaa.  Ehei. Tämä mies opetti minua meikkamaan ja on ihan tosissaan. Minua viehätti täsmälliset ohjeet. Videoissa myös kerrotaan syy, miksi asiaa ei tehdä jollakin muulla tavalla. Tässä Wayne Gossin vinkkivideot kulmakarvoista:

  
4 kommenttia:

 1. Aikanaan nypin kulmani, mutta en nypi enää. Se oli aivan kamalan tuskaista touhua. Jos en kelpaa tällaisena niin ei voi sitten mitään. Onneksi kelpaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh, on kyllä tuskaista touhua. Onneksi ei tarvitse kovin usein tehdä. Itselleni kelpaan nyt vähän paremmin.

   Poista
  2. Se itselleen kelpaaminen se tärkeintä onkin, mutta on se kiva, jos kelpaa karvoineen päivineen tuolle toisellekin osapuolelle. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡