tiistai 9. kesäkuuta 2015

Belle Époque kuvahaaste

Ennen juhannusta Suomen kesä on kauneimmillaan, kaunis aika..

Tänään havahduin lenkillä taas siihen miten Suomessa voi olla kaunista. Kukat kukkivat kedoilla ja pientareilla, lehdet loistavat kilpaa vihreyttään. Pieni metsikkö voi näyttää melkeinpä viidakolle. Tämä on minusta kaunis aika, belle epoque!

Olisipa häät tulossa, niin voisi kantaa sisään kasapäin tuoksuvia luonnonkukkia.  Hyppiä kukkaseppele päässä kukkakedolla ikionnellisena hääkuvassa. Ajattelin että miten tämän saisi pakettiin ja iloksi meille kenellä häitä ei ole nyt? No tehdäänpä pieni haaste.


Haasteeni on lukijoilleni seuraava: mene metsään (puistokin riittää), henkäise syvään, nauti kukkien tuoksusta ja väreistä. Anna hermojesi levätä ja anna luonnon kauneuden ottaa sinut syliin. Ja ota ihania kuvia! Tuo meille nähtäväksi kolme kuvaa. Lisää kuvat blogiisi tai vaikka facebookkiin ja laita linkki tämän jutun kommenttikenttään. Jos sinulla ei ole blogia laita kuvat instagramiin #belleepoquehaaste. Tärkeintä että nautit olostasi tämän kauneuden keskellä! Me kaikki tarvitsemme vähän luontoa ja kukkia! 

Kiitos että osallistut!

Instagram #belleepoquehaaste

Instagram kuvat (Jos kuvasi ei näy, tarkista instagramin yksityisyysasetukset):

4 kommenttia:


 1. http://leilakuvaa.blogspot.com/2015/06/belle-epoque-kuvahaaste.html

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin tämän kivan haasteen blogipolusta ja tulin kurkkaan. Ja löyty myös oikein kiva blogi, joten jää lukijaksi.
  Haasteenkin otin vastaan!
  http://katamariantekemiset.blogspot.fi/2015/06/bella-epoquen-kuvahaaste.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kata Maria! Kiitos että pidät blogistani ja että jaoit haasteen meidän kanssa! Kävin ihastelemassa kauniita kuviasi ja kukat tuoksuvat melkein kuvaruudun läpi!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡