torstai 3. syyskuuta 2015

Kirjaimellisesti loistava morsian?

UV-suoja ja salamavalo tekevät kuvattavasta humanoidin

Hyvä meikkivoide ja puuteri kestävät iholla koko päivän. Iltamenoihin kannattaa pestä meikit poia ja valita voide jossa ei ole UV-suojaa.


Tiesitkö että salamavalo saa monet BB-voiteet, päivävoiteet ja meikkivoiteet hehkumaan? Kun meikkivoiteessa on UV-suoja salamavalon säteet heijastuvat ihon pinnalta takaisin ja saa voidellun alueen hehkumaan.

Ihmettelin tätä aikaisemmin kun näytin illalla otetuissa lomakuvissa humanoidilta. Meikkaajaystäväni kertoi että UV-suojavoidetta käytetään häämeikissä extratehosteena vain paikoin ja UV-suojavoiteet on iltameikissä täysin ei ei. Hän kertoi että UV-suojavoidetta voi iltameikissä sipaista poskipäihin ja silmäkulmaan antamaan hehkua oikeaan paikkaan.

Tämä muistui mieleeni kun kävin Stockmannilla ihastelemassa MAC- meikkivoiteita. Olen MAC-meikkiorja silloin kun meikkaan. Olin jo ostamassa BB-voiteen, kun myyjä sitten kertoi että voiteessa on UV-suoja. Arvatkaapas mikä kuva hyppäsi samassa verkkokalvoilleni?

Valitsin kevyemmän voide-meikkivoideyhdistelmän (MAC  Face and body foundation), jonka on vain tarkoitus tasoittaa ihon läikkiä kevyesti. Se sopii minusta hyvin kauniin kuultavaan, luonnolliseen meikkiin. Ja päälle sipaisen kevyesti Studio fix-puuteria.

MAC-meikkejä saa tänne Jyväskyläänkin kun katsoo ensin haluamat tuotteet etukäteen MAC:n sivuilla. Ostoslista kourassa käyn ne tilaamassa Stockmann Beautystä. Tavarat tulevat Helsingistä noin viikossa. Tai sitten ne voi tilata netistä. Huomasin vasta että MAC-meikkejä saa nyt myös Stockmannin verkkokaupasta

Toivottavasti teille oli vinkeistäni hyötyä! Mitä opimme tästä? Kannattaa siis kokeilla meikkiä myös pimeässä huoneessa salamavalon kanssa. Se kertoo onko ajopelisi lentävälautanen vai taksi.Nauran tällä hetkellä kyyneleet silmissä katsoessani näitä kuvia. Viuuuviuu! Aivan loistavia kuvia häämatkalta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡