maanantai 7. syyskuuta 2015

Voiko ateriakorvikkeella laihtua? Startti

Ihmejauhe testissä

Pirtelöistä tulee hyvän makuisia, kun raaka-aineena käyttää jäisiä banaania ja mansikoita. Ateriakorvikkeeseen ei tarvitsisi käyttää muuta, kuin maitoa.

Olo on kaikkien näiden kakkujen ja herkkujen jälkeen aika pöhöttynyt. Farkut ratkeavat kohta liitoksistaan, jos en puutu asiaa. Viimeaikoina sokeriaddictioni on saanut ostelemaan kaikkea hyvää ja aina tekee mieli leipoa. Aloitin tänään parin aterian korvaamisen Vi-Shape ateriakorvikkeella. Tätä ihmeellistä huippujauhetta on Britney Spears käyttänyt laihtumiseen. Suhtaudun näihin ihmejauheisiin skeptisesti, mutta voihan sitä kokeilla.


Tehdäänpä tämä testin aloitus kunnolla. Otetaan vyötärön mitta, sillä paino ei välttämättä kerro kaikkea ja minä en kerro painoa. Paino on minulle vähän arka asia. 

Nyt viimeksi kokeilin ihmejauheen kanssa palaa näkkäriä, jäisiä mansikoita, banaania ja rucolaa.  Niin ja sitä jännän makuista jauhoa. No maku ei ole lopulta niin paha. Katsotaan miten homman kanssa käy, sillä minä olen herkun ja lihansyöjä.

Vaikka välillä herkuttelu jää päälle, niin meillä kotona syödään lopulta aika terveellisesti.  Einekset ovat meillä olleet mustallalistalla hintansa takia ja jopa pakastevihannekset on korvattu tuoreilla. En tykkää maksaa täyteaineista, vaan puhtaasta perusruoasta. Syömme sitä mitä voi antaa myös pienelle, hyviä kasvispainotteisia vähäsuolaisia ruokia. Kerran viikossa voi herkutella ja käydä vaikka ulkona syömässä. Herkuttelu ei täysin kaada budjettia, jos välillä jatkaa keittoa couscous-ryyneillä tai makaroonilla.

Hyvän makuisen pirtelöön laitoin 2 lusikallista ateriakorviketta, näkkärin palan, rucolaa, vesikrassia, jäisiä mansikoita 5 kpl, 1/3 jäistä banaania, 1 dl vettä, 1,5 dl maitoa. Kaikki blenderiin ja sekaisin.


Annan viikon mahdollisuuden tälle keinotekoiselta maistuvalle jauholle ja lisäravinteille. Se on aika paljon se. Raportoin tänne sitten viikon päästä mikä oli tulos. Toivotaan että tästä olisi apua myös  häämekon kanssa tuskaileville morsiamille.Niin ja vinkki vinkki! Blenderin peseminen on todella turhauttavaa puuhaa! Luin jostakin, helpon vinkin blenderin pesuun. Huuhtele kannu, lisää kannuun vettä ja tiskiainetta. Sitten laite vaan päälle pyörimään, niin vehje pesee itse itsensä. Toimii!

Kyllä se toimiikin hienosti, minun Perfectmixer pesee myös pöydät samalla. Hivenen rasittava ominaisuus, kun terän lukitus aukeaa liian helposti. Muutaman kerran ollut mangoherkut pöydällä, vaikka terä on huolellisesti laitettu paikoilleen. Vaihtaisin tuon rumun laitteeseen, jossa terä ei lähde irti jos olisi ylimääräistä rahaa.6 kommenttia:

 1. Hello, good luck on the diet program. I would not mind doing this if the shakes tasted good? Thanks for sharing, have a happy day and week ahead!

  VastaaPoista
 2. I think shakes tastes good if you use some strawberries and bananas. I don't like diet, because i live to eat. Happy monday to you too!

  VastaaPoista
 3. I love smoothies! I'll have to try out your cleaning tip next time I use my blender.

  Best of luck with your weight loss program!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Margie! I keep my fingers cross that this would help.

   Poista
 4. I wish you luck. I am working on taking a few pounds off as well but I will do it by walking the beaches.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think the best way to lose weight is just eating right and doing sports. This is just a one week test :) Walking is good for burning calories! I wish you luck too!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡