perjantai 11. syyskuuta 2015

Menovinkki : Jyväskylän kävelykatu täyttää 20 vuotta

Streetfoodia kadun täydeltä

Super hauska Tuk Tuk- myyntikoju. Ruoka näytti myös hyvältä.

Iloista perjantaita kaikille! Intiaanikesä näyttää olevan tuloillaan ja Jyväskylän kävelykatu on täyttynyt streetfoodia tarjoavista myyntikojuista. Burgereita, fisuja, itämaisia tuoksuja ja makeita herkkuja.


Ihania lettu-coneja oli myös tarjolla. No kermaa oli vain ihan vähän, joten marjojen kanssa herkku on jopa terveellinen. Cone-kojua on kysytty kuulemma myös häihin. Streetfood on ollut häiden iltapalana esillä. Löytyisiköhän täältä iltapalakoju häihin?

Kävimme vain pistäytymässä kaupungilla ripsiväriostoksilla (oli hyvä tarjous) ja päätimme jäädä syömään lounasta.  Nyt oli valinnan vaikeus mihin päätyisimme syömään. 

Mausteinen marokkolainen ruoka kutsui lopulta meitä ja olimme hyvin tyytyväisiä valintaan. Meidän ruokaillessa elävää musiikkia meille tarjosi katusoiton MM-kisat 2015 voittaja. Samaan aikaan ystäväni soitti, että pienelle oli löytynyt uudet teekupit ja viestiä kilahteli tuoreesta kihlautumisesta puhelimeen. Aika jees päivä! Illalla leivotaan!

Me päädyttiin marokkolaiseen couscous-ateriaan. Nuo rullat olivat taivaallisen hyviä minttukermaviilikastikkeen kanssa.


Jyväskylän Kävelykatu 20 vuotta -tapahtuma on pe 11.9.2015 klo 10-20 ja lauantaina klo 10-18. Katso lisää täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡