keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Ristiäiskortti Leijonapojalle

Askartelua kierrätysmateriaalista

Itseaskarreltu ristiäiakortti elokuussa syntyneelle pojalle. Toivottavasti elämä on Leijonapojalla ruusuilla tanssimista! Niin kuin kortin pienellä leijonalla.

Ystäväni nauravat minun hamstraukselleni. Kaapista löytyy vaikka mitä sillä periaatteella, että joskus voi tarvita. Facebookin paperiaskarteluhaasteena oli aiheena kierrätys. 

Löysin Indiskasta ostamani kertakäyttötabletit, nettiostoksen mukana pakattua silkkipaperia, aaltopahvia pahvilaatikosta, äitini antamat paperinarusilput ja hintalapun naruineen. Vanhasta uuden luominen pisti mielikuvituksen jyskyttämään kuin höyryveturi, ensin hitaasti käyntiin ja lopuksi ideoita satoi aina vain lisää. Heti oli kyllä selvä että korttiin tulee kunnon leijona!

Sain tuherrettua sydämeni kyllyydestä. Sotkin tänään koko olohuoneen ja näpersin kortin parissa tuntikausia.

Pieni olisi mielellään auttanut äitiä, mutta onneksi iskä vei ulos leikkimään lätäköihin. Tämmöinen sadepäivä!

Leijonaäiti, jos ehdit lukea tämän ennen kuin näet kortin, niin yllätys yllätys tämä kortti odottaa kotona!


Nuo aakkosleimasimet ovat kyllä käteviä! Niitä oli edullisesti Suomalaisessa Kirjakaupassa. 
Äitini antoi vinkin paperinaruusujen kieputtamiseen, kun paperin taittelee ensin siksak-malliseksi ruusuista tulee eläväisempiä. Hyvä vinkki! Leijonalla on hyvin tyytyväinen ilme! 

Linnun varpaat on tehty myös paperinarusta. Ohhoh! Siivoushullu ja käsityöläinen eivät voi asua samassa taloudessa. Maalasin ruusut lopuksi vesivärillä punaiseksi.4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡